organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά στην Παλλήνη συγκεντρώνει ο Δήμος Αχαρνών

Δράση στήριξης και ενίσχυσης των κατοίκων του Δήμου Παλλήνης που δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, ανέλαβε ο Δήμος Αχαρνών με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού. Μετά από επικοινωνία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και του Αντιδημάρχου  Γιώργου Πετάκου  με τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Παλλήνης προκειμένου να διαπιστωθούν οι πραγματικές ανάγκες, καλούνται  οι πολίτες να βοηθήσουν στη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας (γάλα, ζυμαρικά, όσπρια, πάστα ντομάτας, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, κ. α.)

Οι προσφορές των πολιτών θα συλλέγονται τις εργάσιμες ημέρες, από Δευτέρα 1η Αυγούστου έως και Τετάρτη 10 Αυγούστου, μεταξύ 09.00 και 13.00, στο Φουαγιέ της  Αίθουσας Εκδηλώσεων του  Δήμου Αχαρνών.

«Ο Δήμος μας έχει βιώσει παρόμοιες καταστάσεις και γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει υποστήριξη και εθελοντική προσφορά. Καλώ λοιπόν τους συμπολίτες τις επόμενες ημέρες να προσφέρουν τρόφιμα για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Παλλήνη, ώστε να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή βοήθεια», δήλωσε ο δήμαρχος Αχαρνών Σπ. Βρεττός.

Πηγή

2 Αυγούστου, 2022 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.