organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Κάλεσμα για προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αμαρουσίου

Με την οικονομική κρίση και τον πληθωρισμό να επιδεινώνει την κατάσταση, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου απευθύνει κάλεσμα, στους Μαρουσιώτες και τις επιχειρήσεις της περιοχής για δωρεές σε τρόφιμα που βρίσκονται σε έλλειψη

Η ενδεικτική λίστα των προϊόντων που βρίσκονται σε έλλειψη:

Τρόφιμα μακράς διαρκείας, όπως: Λάδι,Ρύζι, Ζυμαρικά, Δημητριακά, Όσπρια, Πελτές ντομάτας, Αλεύρι, Ζάχαρη, Αλάτι, Ξύδι, Γάλα εβαπορέ, αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής όπως ρολά υγείας, είδη υγιεινής (σερβιέτες, πάνες), οδοντόκρεμες, σαπούνι, βαμβάκι.

Στο πλαίσιο των πολιτικών κοινωνικής συνοχής, ο Δήμος Αμαρουσίου λειτουργεί Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο για τη στήριξη ευάλωτων και ευπαθών ομάδων. Η λειτουργία των δομών χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω του ΠΕΠ Αττικής.

Όλα τα προϊόντα που συγκεντρώνονται και διανέμονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και χάρη στις δωρεές εκατοντάδων Μαρουσιωτών και επιχειρήσεων της περιοχής, προσφέρονται στα νοικοκυριά της πόλης του Αμαρουσίου με αξιοπρέπεια και σύμφωνα με το αρχείο ωφελουμένων.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται επί της οδού Νικ. Πλαστήρα 9 στο Μαρούσι και η  επικοινωνία των πολιτών και σχετικές πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. Τηλ. επικοινωνίας: 213.20.31.921, 922, & 210 8020861 – email:  pantopoleio@maroussi.gr

Πηγή

14 Ιουλίου, 2022 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.