organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Πετρούπολη: Δωρεάν προγράμματα κολύμβησης και ειδικής εκγύμνασης για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία

Ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της Διεύθυνσης Αθλητισμού, στηρίζοντας στην πράξη τα άτομα με αναπηρίες, επαναλειτουργεί τα δωρεάν προγράμματα εκγύμνασης «Ειδικής Φυσικής Αγωγής».

Τα προγράμματα «Ειδικής Φυσικής Αγωγής» είναι σχεδιασμένα από εξειδικευμένους και έμπειρους εκπαιδευτικούς, απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες με αναπηρία και περιλαμβάνουν κολύμβηση, όργανα/μυϊκή ενδυνάμωση, θεραπευτικό pilates – stretching, αθλοπαιδιές, χορό και εικαστικά. Πρόκειται για προγράμματα που στο σύνολό τους εφαρμόζονται, είτε ατομικά, είτε σε μικρές ομάδες ατόμων, με στόχο την καλύτερη απόδοση και το μεγαλύτερο δυνατό θεραπευτικό όφελος για τους συμμετέχοντες.

Τα προγράμματα θα διεξάγονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πετρούπολης, στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Παξιμαδάς και στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ανδρών-Γυναικών (επί της οδού Αγίας Λαύρας).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά κατά τις ώρες 10:30-13:00 στο τηλέφωνο: 210 5062961 με την κα Καπετανάκη Ευαγγελία.

Πηγή

13 Απριλίου, 2022 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.