organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Ενημέρωση, Πρόληψη, Εξέταση για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B και C

Η PRAKSIS στο πλαίσιο των προγραμμάτων της για τη Δημόσια Υγεία μετά την άρση των περιορισμών που είχαν επιβληθεί στην χώρα μας λόγω πανδημίας, ξεκινά ένα νέο κύκλο παρεμβάσεων σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, μέσω της Κινητής Μονάδας με σκοπό το τρίπτυχο ενημέρωση – πρόληψη – εξέταση για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B & C. 

Η δράση υλοποιείται με την καθοδήγηση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού (Γιατρούς, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Επιστήμονες).  

Η εξέταση πραγματοποιείται  ανώνυμα και εμπιστευτικάχωρίς ραντεβού, με άμεσο  αποτέλεσμακαι απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους χωρίς διακρίσεις. 

Παράλληλα έχει παραχθεί ενημερωτικό υλικό που δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους/ες για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση γύρω από τον HIV και τις Ηπατίτιδες B&C. 

H Κινητή Μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται κάθε Δεύτερη Τρίτη κάθε μήνα αρχίζοντας από την ΤΡΙΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ από τις 11:00 – 14:00, στον τερματικό σταθμό του Μετρό του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (Έξοδος προς Γλυφάδα). 

Σημειώνεται ότι σε όλη τη διαδικασία διεξαγωγής του test, έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για την πανδημία Covid –19. 

Για περισσότερες πληροφορίες: https://praksis.gr/ 

Τμήμα Πρόληψης & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας : Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2132026090. 

Πηγή

7 Απριλίου, 2022 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.