organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Δήμος Κορυδαλλού-Κυριακές χωρίς μεσάζοντες και το 2013

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών ο Δήμος Κορυδαλλού συνεχίζει και το 2013 να στηρίζει καταναλωτές και παραγωγούς με τη δράση διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Η διάθεση των προϊόντων γίνεται κάθε Κυριακή, από 9.00 έως 14.30, στο χώρο του δημοτικού πάρκιγκ (Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών απευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραγωγοί διαθέτουν ποσοστό επί των προϊόντων που διαθέτουν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου για την ενίσχυση του προγράμματος «ΣτηρίΖΩ» και της Τράπεζας Τροφίμων για άπορους δημότες.

Έως το τέλος Ιανουαρίου έχει προγραμματισθεί η διάθεση των εξής προϊόντων:

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΛΕΥΡΙ τύπου 70%, για όλες τις χρήσεις σε συσκευασία 10 κιλών από τους Μύλους ΖΑΜΠΟΓΑ (Σοφάδες Καρδίτσας) με σίτο από τον Θεσσαλικό Κάμπο. Τιμή 5,5 € το δεκάκιλο (0,55 € το κιλό).

ΑΛΕΥΡΙ από σκληρό σιτάρι (κίτρινο), σε συσκευασία 10 κιλών από τους Μύλους ΖΑΜΠΟΓΑ (Σοφάδες Καρδίτσας) με σίτο από τον Θεσσαλικό Κάμπο. Τιμή 6,5 € το δεκάκιλο (0,65 € το κιλό).

ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ξερά, κόκκινα. Παραγωγός: Σφυρίδη Αφροδίτη. Τόπος Παραγωγής: Καλλιθέα Βοιωτίας (εκτός επιβαρημένων περιοχών). Τιμή: 0,20 € το κιλό (σε συσκευασία 5 κιλών, 1 €).

Πηγή

22 Ιανουαρίου, 2013 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.