organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων με Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου σε Σπάτα και Αρτέμιδα

Η ανακοίνωση του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας :

«Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων με Μαστογραφία αλλά και Τεστ Παπανικολάου για όλο τον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος – 3η επίσκεψη της αυτοκίνητης μονάδας.

Αγαπητές κυρίες,
Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ», μετά από αίτημα του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, το οποίο έγινε αποδεκτό, ξεκινά για τρίτη φορά (3ος κύκλος εξετάσεων) πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη μα και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού αλλά και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος.

Θα ήταν για εμάς ευχαρίστηση να δηλώσετε την συμμετοχή σας σε αυτό το υψίστης ανθρωπιστικής, κοινωνικής μα και επιστημονικής σημασίας έργο που επιτελούμε και το οποίο στοχεύει στην περιφρούρηση της υγείας του γυναικείου πληθυσμού της χώρας αλλά και στην συγκεκριμένη περίπτωση των γυναικών του Δήμου.

Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 έως 70 ετών με τεστ Παπανικολάου (με ταυτοποίηση του ιού HPV στις ηλικίες 30 – 50 ετών) αλλά και των γυναικών από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με μαστογραφία.

Η Κινητή Μονάδα, στην οποία θα γίνονται οι εξετάσεις, θα βρίσκεται στις δύο πόλεις του Δήμου μας ως ακολούθως :
Σπάτα : Δημοτικό Στάδιο Σπάτων από τις 23/02/2022 έως τις 09/03/2022
Τηλέφωνο για ραντεβού : 214 40 49 440

Αρτέμιδα : Λιμάνι Αρτέμιδος από τις 10/03/2022 έως τις 21/04/2022
Τηλέφωνο για ραντεβού : 22940 45207

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται πρωινές ώρες σύμφωνα με το προγραμματισμένο ραντεβού.

Οι εξετάσεις αυτές είναι ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΑΝΩΔΥΝΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ και φυσικά προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ. Την κάλυψη της δαπάνης για όλη την διεξαγωγή του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου, ανέλαβε το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ» χάρις στην πλήρη χορηγία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ.

Πιστεύοντας ότι η συμμετοχή θα είναι μεγάλη μα και προκειμένου να προγραμματίσουμε μία όσο το δυνατόν άρτια,από κάθε άποψη, προσφερόμενη υπηρεσία, παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.

Ευελπιστώντας στη θετική και άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας, Μιχαήλ Βροντάκης, Πρόεδρος

Για τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, Δημήτριος Μάρκου, Δήμαρχος».

Πηγή

21 Φεβρουαρίου, 2022 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.