organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Λειτουργία Ιατρείου Μαστού από τον Δήμο Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, θα λειτουργήσει Ιατρείο, στο οποίο θα εξετάζονται δωρεάν γυναίκες, για προβλήματα μαστού.

Πάντοτε αρωγοί, δίπλα στη συμπολίτισσα και τον συμπολίτη, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Αντιδήμαρχος Υγείας – ιατρός καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης και η ομάδα των αρμοδίων επιστημονικών και συνεργατών του Κοινωνικού Ιατρείου και του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου.

Κατ΄εξοχήν, στον πολυτιμότερο τομέα πρόληψης, φροντίδας και προστασίας της υγείας και της ανθρώπινης ζωής, με μια ακόμη ανθρωπιστική προσφορά, ευρείας και σημαντικής κοινωνικής ωφέλειας.

Στο Ιατρείο Μαστού του Δήμου Περιστερίου θα διενεργείται  προσυμπτωματικός έλεγχος του μαστού, θα γίνεται πλήρης κλινική εξέταση, θα προγραμματίζονται όλες οι απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις και θα συστήνεται η κατάλληλη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Τις εξετάσεις θα διενεργούν οι γυναικολόγοι ιατροί κ.κ. Κωνσταντίνος Βελέντζας και Σωτήρης Χούρσογλου, οι οποίοι συμμετέχουν στην εθελοντική ομάδα του Κοινωνικού Ιατρείου και του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου.

Οι εξετάσεις μαστού θα γίνονται στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου (Εθν. Μακαρίου 1 – κτίριο ΚΥΒΕ, τηλ. 2105783266), μετά από προκαθορισμένο ραντεβού.

Πηγή

14 Ιανουαρίου, 2022 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.