organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλεξάνδρειας ενόψει των Χριστουγέννων

Να συμβάλλουν στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με τις προσφορές τους σε τρόφιμα και παιχνίδια, καλεί πολίτες επιχειρήσεις σχολεία και συλλόγους, ο Δήμος Αλεξάνδρειας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Όπως ενημερώνει, κάθε χρόνο πραγματοποιούνταν η εκδήλωση “Ημέρα Αγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης” στα super market της πόλης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Ωστόσο, φέτος λόγω των συνθηκών δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, οπότε είναι απαραίτητη η άμεση στήριξη από όλους μας», επισημαίνει και προσθέτει ότι  όσοι θέλουν να ενισχύσουν την κοινωνικό δομή, μπορούν να προσφέρουν  τρόφιμα μακράς διαρκείας (ελαιόλαδο, μακαρόνια, αλεύρι, ρύζι, όσπρια, ζάχαρη, γάλα, κονσέρβες κλπ), είδη προσωπικής περιποίησης και υγιεινής, αλλά και Χριστουγεννιάτικα εδέσματα (γλυκά – σοκολάτες) και παιχνίδια για μικρά παιδιά, έτσι ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε χαρά και αγάπη τις Άγιες μέρες σε όλες τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, Τηλ. 2333053071-2, ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρες 8:30 – 15:30 .

Πηγή

13 Δεκεμβρίου, 2021 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.