organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Βύρωνας: Χωριό Καταναλωτών και παραγωγών

Την Κυριακή 12η Δεκεμβρίου 2021, στο πάρκο της Καραολή & Δημητρίου απέναντι από το Δημαρχείο, θα διεξαχθεί η κοινωνική δράση “Χωριό Παραγωγών και καταναλωτών”, που διοργανώνεται από τον ”Σύλλογο Καταναλωτών Βύρωνα – Η Αλληλεγγύη” με ώρες λειτουργίας 08:00 – 15:00.

Το “ Χωριό Παραγωγών και καταναλωτών ” είναι μια δράση με κοινωνικό χαρακτήρα. Παραγωγοί από όλη τη χώρα διαθέτουν ποιοτικά προϊόντα σε λογικές τιμές στους καταναλωτές της πόλης μας. Ταυτόχρονα συλλέγονται προϊόντα και διατίθενται στις κοινωνικές δομές που εδρεύουν στον Δήμο Βύρωνα. Πρόκειται για μια σημαντική δράση αλληλεγγύης η οποία διοργανώνεται από τον “Σύλλογο Καταναλωτών Βύρωνα – Η Αλληλεγγύη” και προσφέρει τα μέγιστα στους κατοίκους της πόλης του Βύρωνα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να διατεθούν μεταξύ άλλων τα εξής προϊόντα: 
Αλεύρι, αλλαντικά, αρτοσκευάσματα, απορρυπαντικά, αυγά, αραχίδα από Ηλεία, γαλακτοκομικά, γλυκά κουταλιού, ελιές, ζυμαρικά, κηπευτικά και φρούτα εποχής, κρεμμύδια, ξηροί καρποί, κέτσαπ, κρητικά τυριά, λάδι, λαζάνια, λουκάνικα, παραδοσιακά λουκάνικα, λουκούμια, μαρμελάδες, μέλι, σύκα από την Β. Εύβοια, ξύδι, οίνος, όσπρια, παξιμάδια, παραδοσιακά εδέσματα, πατάτες, πελτές τομάτας, πορτοκάλια, ρίγανη, ρόδια, παράγωγα ροδιού από την Β. Εύβοια, ρύζι, σάλτσες, σκόρδα, σταφίδες, ταχίνι, τυροκομικά, χαλβάς, χαλβάς Φαρσάλων, αρωματικά βότανα, κ.α.

Ο Σύλλογος Καταναλωτών Βύρωνα «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» θέλοντας να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του και την στήριξη του στους πληγέντες, από τις πυρκαγιές του Αυγούστου, παραγωγούς της Β. Εύβοιας, Αττικής και Λακωνίας, ζητά από το καταναλωτικό κοινό του Δήμου μας, να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, επιλέγοντας προϊόντα από παραγωγούς των πληγέντων περιοχών, που θα φιλοξενούνται στο «Χωριό παραγωγών και καταναλωτών».

Για να δείτε τους παραγωγούς και τα προϊόντα πατήστε ΕΔΩ

Η εγγραφή σας στον Σύλλογο Καταναλωτών Βύρωνα «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» βοηθά να συνεχιστούν δράσεις όπως αυτή του «Χωριού παραγωγών και καταναλωτών», καθώς επίσης και να ισχυροποιηθούν οι δεσμοί αλληλεγγύης ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής μας. Με την αρωγή σας βοηθούμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ελάτε να γνωριστούμε!!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του συλλόγου 
 Ιστοσελίδα: www.skva.gr 
 email: Info@skva.gr.
Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών και καταναλωτών» είναι:
 τα λεωφορεία 203 – 204 (Στάση ΙΚΑ), 214 (13η Στάση) και
 το τρόλεϊ 11 (Στάση Παλιό Τέρμα)

Πηγή

10 Δεκεμβρίου, 2021 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.