organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Η πρώτη διανομή προϊόντων στον Κορυδαλλό για το 2013

Ο δήμος Κορυδαλλού συνεχίζει και το 2013 την διάθεση προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές. Την Κυριακή στις 13 Ιανουαρίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι στο χώρο του δημοτικού πάρκινγκ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διανομή για το 2013.

Τα προϊόντα προς διανομή θα είναι τα εξής:

Πορτοκάλια: ποικιλία ΝΑΒΑΛΙΝΕΣ από παραγωγό από το Κουτσοπόδι
Αργολίδας στην τιμή του 1 € τα 3 κιλά

Μανταρίνια: ποικιλία ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΕΣ από παραγωγό από το Κουτσοπόδι Αργολίδας στην τιμή των 2 € τα 4 κιλά

Μέλι: από τις περιοχές Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας από τον παραγωγό Αργύρη Δημακόπουλο από το Κουτσοπόδι, Δήμου Μυκηνών, Άργους. Πιστοποιημένη με ISO 22000 η συσκευασία, ελεγμένο από τη Γεωπονική Σχολή για τετρακυκλίνες.

Τιμή για μέλι Ανθέων, Δάσους 6 € η συσκευασία του ενός κιλού
Τιμή για μέλι Ανθέων, Δάσους 11,5 € η συσκευασία των δύο κιλών
Τιμή για μέλι Ανθέων, Δάσους με ΘΥΜΑΡΙ 7 € η συσκευασία του ενός κιλού
Τιμή για μέλι Ανθέων, Δάσους με ΘΥΜΑΡΙ 13,5 € η συσκευασία των δύο κιλών

Κρεμμύδια ξερά, κόκκινα από την παραγωγό κυρία Αφροδίτη Σφυρίδη από την Καλλιθέα Βοιωτίας (εκτός επιβαρημένων περιοχών) προς 0,20 € το κιλό (σε συσκευασία 5 κιλών, 1 €)

Η δεύτερη διανομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου από τις 9 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι στον ίδιο χώρο του δημοτικού πάρκινγκ .

Τα προϊόντα που θα διατεθούν θα είναι ελαιόλαδο Μεσσηνιακής Μάνης από τον Αγροτικό συνεταιρισμό Νεοχωρίου Λεύκτρου Μεσσηνίας, έχει ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους (0 έως 0,2 οξύτητα) και θα διατίθεται σε συσκευασίες των 5 lit προς 14 € (2,80 € το lit). Ακόμη, θα διατεθούν μανιτάρια καλλιεργημένα στην Κύμη Ευβοίας ποικιλίας πλευρώτους φρέσκα από τους παραγωγούς Ευαγ. και Χαρ. Μαρμάρου στην τιμή των 4,5 € το κιλό και ελληνική σταφίδα σουλτανίνα , ξανθή, κορυφαίας διατροφικής αξίας από το δήμο Μίνωα – Κουτσοπόδι Πεδιάδας Ηρακλείου Κρήτης στην τιμή των 4,5 € το κιλό

Το Δημοτικό πάρκινγκ του δήμου Κορυδαλλού βρίσκεται στη Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών.

Πηγή

9 Ιανουαρίου, 2013 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.