organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Κάλεσμα εθελοντών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Δνση Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης με την  υπ  αριθμ. 123/29 – 09 – 2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του,  τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, θα λειτουργήσει και την νέα σχολική χρονιά 2021 – 2022 το Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας (εκτός της Γ Λυκείου). Σκοπός μας είναι να στηρίξουμε τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες και να παράσχουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατοικούν στον Δήμο μας με στόχο την βελτίωση των επιδόσεών τους και την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις. 

Τα μαθήματα θα παρασχεθούν δωρεάν και θα είναι προσαρμοσμένα στο εκπαιδευτικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας.

Το διδακτικό έργο πρόκειται  να αναλάβουν εθελοντές, πτυχιούχοι ή τελειόφοιτοι εκπαιδευτικών τμημάτων των Πανεπιστημίων διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι θα προσφέρουν μέρος από τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο. Στο τέλος κάθε σχολικού έτους  θα χορηγείται στους εθελοντές βεβαίωση διδακτικής προϋπηρεσίας.

Ενόψει λοιπόν του σχεδιασμού του προγράμματος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την Σχολική Χρονιά 2021 – 2022 καλούμε εθελοντές καθηγητές για διδασκαλία μαθημάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να πλαισιώσουν την ανωτέρω δράση δηλώνοντας τη διαθεσιμότητα τους ηλεκτρονικά στο email

tmimapaideias@elliniko-argyroupoli.gr

Τηλ. Επικοινωνίας 2132018781 και 2132018782

Πηγή

14 Οκτωβρίου, 2021 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.