organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Ζωγράφου: Αιτήσεις για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο–Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ζωγράφου, μπορούν από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 έως και τη Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, ώρες 9: 00 π.μ. με 13:00μ.μ., να καταθέτουν τη σχετική αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (Ιωάννου Θεολόγου 22).

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1. Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωση ( το αρχείο διατίθεται συνημμένο εδώ. Διαφορετικά, μπορείτε να το παραλάβετε είτε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στην οδό Μπισκίνη 33 είτε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ζωγράφου που βρίσκεται στην Ιωάννου Θεολόγου 22). Προς αποφυγή του συνωστισμού επισημαίνουμε ότι, η σχετική αίτηση πρέπει να είναι συμπληρωμένη.
2. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ και άδεια διαμονής σε ισχύ ( για όλα τα μέλη που συμπεριλαμβάνονται στην αίτηση)
3. Αντίγραφο δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2020 έντυπο Ε1 [για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2020 έως 31/12/2020] (για όλα τα μέλη που υποχρεούνται να υποβάλλουν φορολογική δήλωση)
4. Εκκαθαριστικό εφορίας φορολογικού έτους 2020 (για όλα τα μέλη που υποχρεούνται να υποβάλλουν φορολογική δήλωση)
5. Αντίγραφο δήλωσης στοιχείων ακινήτων (έντυπο Ε9) (ξεχωριστά και για τους δυο συζύγους και για όλα τα μέλη που υποχρεούνται σε υποβολή φορολογικής δήλωσης ΑΚΟΜΑ και αν δεν έχει διαμορφωθεί περιουσιακή κατάσταση)
6. Αντίγραφο τελευταίου λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ Ή ΟΤΕ, Ή ΕΥΔΑΠ) στο όνομά τους για όσους διαμένουν σε ιδιόκτητο σπίτι
7. Αντίγραφο ηλεκτρονικού μισθωτηρίου και λογαριασμό ΔΕΚΟ (ΔΕΗ Ή ΟΤΕ Ή ΕΥΔΑΠ) στο όνομά τους για όσους ενοικιάζουν
8. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ( πρόσφατο εντός 5μήνου)

Για επιπλέον πληροφορίες, διαβάστε αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση.

Πηγή

8 Ιουλίου, 2021 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.