organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πάρου

Από την ανακοίνωση του Δήμου:

Ενημερώνουμε ότι με την υπ’ αρ. 141/2020 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου αποφασίστηκε η ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου Πάρου ως παράρτημα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Π.Ε. Κυκλάδων.

Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Πάρου θα αρχίσει να δέχεται αιτήσεις συνδημοτών μας για την ένταξη τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πάρου. Την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορείτε κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης (τηλ. 22843 61227), να τα υποβάλλετε στο Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Πάρου, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή  και ώρες 10.30 – 12.00.

Η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Π.Ε. Πάρου ( Πάρος και Αντίπαρος ) έχει ως σκοπό την προώθηση της κοινωνικής συνοχής, την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, την ευαισθητοποίηση ατόμων και ομάδων πληθυσμού, αλλά και επιχειρήσεων, με στόχο τη συμμετοχή τους στα προγράμματα στήριξης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Απώτερος σκοπός της δράσης είναι η δημιουργία ενός πλέγματος κοινωνικής προστασίας, μέσω του οποίου θα καλύπτονται πρωτογενείς ανάγκες διαβίωσης των κατοίκων, ώστε να καταστεί εφικτή η με αξιοπρεπείς όρους επανένταξη και επανασύνδεσή τους με τον κοινωνικό ιστό.

Πηγή και περισσότερες πληροφορίες/δικαιολογητικά

2 Ιουνίου, 2021 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.