organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

«Τρέχω, φωτογραφίζω, συμμετέχω για καλό σκοπό» -Δράση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρ.Φεραίου

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου με την υποστήριξη των Δρομέων του Κένταυρου – Βόλου διοργανώνουν μια αθλητική δραστηριότητα με φιλανθρωπικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα και σας προσκαλούν να φορέσετε τα αθλητικά σας παπούτσια, να καλύψετε τρέχοντας ή περπατώντας όποια απόσταση επιθυμείτε, να φωτογραφίσετε την πιο όμορφη εικόνα στη διαδρομή σας και να ενισχύσετε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου με είδη πρώτης ανάγκης.

Πάρε και εσύ μέρος στη δράση μας «Τρέχω, φωτογραφίζω, συμμετέχω» που θα διεξαχθεί το διάστημα από Δευτέρα 19 Απριλίου έως και Δευτέρα 3 Μαΐου 2021, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

1. Τρέχετε ή περπατάτε την διαδρομή που επιλέξατε και καταγράφετε την απόσταση (και την επίδοσή σας προαιρετικά) στο κινητό ή στο smartwatch.
2. Βγάζετε μια φωτογραφία του τοπίου (και μια selfie προαιρετικά) ώστε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό και τα στέλνετε μαζί με μια φωτογραφία της απόστασης που καλύψατε και το ονοματεπώνυμό σας στα εξής email: kkrf23794@gmail.com και sdyvkentavros@gmail.com.
3. Επιλέγετε που θα αφήσετε τα τρόφιμα, δείτε τη λίστα στο τέλος, οποιασδήποτε αξίας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Εσείς αποφασίζετε πού θα τρέξετε: στο δάσος, στο γήπεδο, στο πάρκο, σε δρόμους της πόλης σας, στην αγαπημένη σας παραλία, στο βουνό, στη λίμνη. Τρέχετε μόνοι σας, με την οικογένειά σας ή με τον φίλο/η σας. Πέρα από το αίσθημα της ικανοποίησης που θα έχετε όταν τερματίσετε σ’έναν αγώνα δρόμου και το τοπίο που θα επιλέξετε να αποτυπώσετε με το φακό σας, η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα σας δώσει ένα ακόμα κίνητρο για την επίτευξη του στόχου σας.

Η πρωτοβουλία έχει σκοπό να δώσει ένα υγιές αναζωογονητικό ερέθισμα προτρέποντας όλους σε ένα τρόπο ζωής για καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία. Η αποτύπωση των όμορφων εικόνων της φύσης ίσως δελεάσουν και άλλους να φτάσουν μέχρι τα δικά μας περιπατητικά μονοπάτια και όλο αυτό το εγχείρημα έχει έναν πολύ καλό σκοπό την αλληλεγγύη και την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου μέσα από την πολυποίκιλη δράση !!Τρέχω όσα χιλιόμετρα μπορώ για καλό σκοπό. “Μπορείς και εσύ!”

Θα υπάρχει δώρο για τοn νικητή. Το καλύτερο, όμως, δώρο θα είναι προσφορά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
*Κάθε δρομέας που θα συμμετάσχει σε αυτή την αθλητική συνάντηση είναι υποχρεωμένος να τηρήσει όλα τα μέτρα που ισχύουν για τον covid-19 σχετικά με την άθληση σε εξωτερικό δημόσιο χώρο.
* Η αποστολή προσωπικής φωτογραφίας των συμμετεχόντων αποτελεί συναίνεση για τη δημοσίευσή της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των διοργανωτών.
*Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας 2425023794 και στον Κένταυρο- Βόλου : τηλ 6994583137.

Μπορείτε να αφήσετε τρόφιμα:
1. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρήγα Φεραίου (Ηρώων Πολυτεχνείου 4 έναντι πλατείας ρολογιού Βελεστίνο)
2. Σε όλα τα Μάρκετ του Δήμου μας
3. Τοπογραφικό Γραφείο (Ευάγγελος Τζώρτζης), Βόλος, Γ. Καρτάλη 100
4. Ελληνικά Μάρκετ, Βόλος, Γ. Δήμου 46, (έναντι Αθλητικού Κέντρου Χιλιαδούς)

Πηγή

21 Απριλίου, 2021 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.