organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Παλλήνη: Δωρεάν μαστογραφίες και Τεστ ΠΑΠ

Ξεκινά τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας, για όλες τις γυναίκες που κατοικούν, μόνιμα στον Δήμο Παλλήνης.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν, για δεύτερη φορά, μετά από αίτημα του Δήμου Παλλήνης, από κινητή μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ» και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής

Η μονάδα θα βρίσκεται από τις 19/4, στον περιβάλλοντα χώρο του 2ου Αθλητικού Κέντρου Γέρακα (Κολυμβητήριο), επί των οδών Γαργηττού και Μιλτιάδου και μετά από, περίπου ένα μήνα, θα μεταφερθεί στο Αθλητικό Κέντρο «Γρηγόρης Λαμπράκης», επί της λεωφόρου Μαραθώνος, στην Παλλήνη

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα, με τον Δήμο Παλλήνης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9.00 έως 14.00, στα τηλέφωνα  2106668888, 2132031610-627-632, για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους. 

Οι εξετάσεις είναι ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ-ΑΝΩΔΥΝΕΣ-ΕΓΚΥΡΕΣ και προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ

Επίσης, έχει ληφθεί η σχετική έγκριση από τον ΕΟΔΥ και θα τηρηθούν απόλυτα και αυστηρά, όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας. 

Στόχος του Προγράμματος είναι να εξεταστούν όλες οι γυναίκες 25-60 ετών, με Τεστ Παπανικολάου και οι γυναίκες άνω των 40 ετών, επιπροσθέτως με Μαστογραφία. Επίσης, σκοπό έχει και τον επανέλεγχο των γυναικών, που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα, κατά τη προηγούμενη φάση των εξετάσεων.

Πηγή

19 Απριλίου, 2021 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.