organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Ο Ηλυσιακός συγκεντρώνει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζωγράφου

Την κοινωνική του ευαισθητοποίηση επιδεικνύει για ακόμη μία φορά ο ΑΟ Ηλυσιακός, που καλεί όποιον μπορεί να προσφέρει ότι μπορεί σε συσκευασμένα τρόφιμα και άλλα είδη που διαθέτουν τα Super market, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείο του Δήμου Ζωγράφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο Ηλυσιακός Α.Ο. στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών ενεργειών του, σας καλεί να προσφέρετε ότι μπορεί ο καθένας (συσκευασμένα τρόφιμα και άλλα είδη που διαθέτουν τα super market), προκειμένου να τα διαθέσει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζωγράφου. Τα προϊόντα θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, κατά την διάρκεια των εορτών. Πιστεύουμε ότι η ενέργεια αυτή θα τύχει ουσιαστικής ανταπόκρισης, γιατί ο Ηλυσιακός μέσω των εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών που διαθέτει, παραμένει στο καθημερινό ενδιαφέρον οικογενειών του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής. Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του συλλόγου (Ξηρογιάννη 63-65, πλατεία Τερζάκη), καθημερινά 10:00-12:00 και 18:00-20:00, μέχρι τις 23/12/2020.

Οι έφοροι των τμημάτων: Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ, Πόλο, Κολύμβησης, Ξιφασκίας, Πυγμαχίας. Υγεία και Καλή Χρονιά

Πηγή

17 Δεκεμβρίου, 2020 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.