organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρήγα Φεραίου ενόψει Χριστουγέννων

Κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου απευθύνει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων. Ειδικότερα, καλεί όσους δημότες το επιθυμούν, να προσφέρουν βασικά είδη διατροφής (ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, όσπρια, φρυγανιές, ζυμαρικά, μπισκότα, δημητριακά, αλεύρι κλπ) χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά ακόμη και Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές για τα μικρά παιδιά.

Η έδρα του κοινωνικού παντοπωλείου είναι στο Βελεστίνο έναντι πλατείας ρολογιού. Μιλήστε με τους εργαζόμενους του βοήθεια στο σπίτι, λόγω των μέτρων επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 2425023794.

Όπως αναφέρεται – μεταξύ άλλων – σε σχετική ανακοίνωση ” Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, αποτελεί, πλέον, μία από τις βασικές δομές αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου μας. Αυτά τα Χριστούγεννα ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια για να μη λείψει τίποτα από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη, στηρίζοντας τόσο τις οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση όσο και μοναχικά ηλικιωμένα άτομα”.

Πηγή

25 Νοεμβρίου, 2020 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.