organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Πετρούπολη: Αιτήσεις για ένταξη στις Κοινωνικές Δομές

Ο Δήμος Πετρούπολης σε συνέχεια της προσπάθειας κάλυψης πρωτογενών αναγκών των κατοίκων του που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τόσο τα βασικά είδη διατροφής όσο και τις ιατροφαρμακευτικές τους ανάγκες, συνεχίζει για το έτος 2020 – 2021 τη λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου και του κοινωνικού φαρμακείου.

Για την ένταξη των δυνητικά ωφελούμενων κατοίκων ή δημοτών του Δήμου Πετρούπολης στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, απευθύνεται ανοικτή πρόσκληση, προκειμένου να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους όλοι οι ενδιαφερόμενοι είτε με την παρουσία φυσικού προσώπου κατόπιν ραντεβού,  έως και την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και ώρες 09:30 – 13:00, είτε ηλεκτρονικά στις κάτωθι διευθύνσεις: koin.pantopolio@petroupoli.gov.gr & farmakio@petroupoli.gov.gr

Στο πλαίσιο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση για υπαγωγή στο πρόγραμμα, μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου (επί τη διασταύρωση των οδών Αθ. Διάκου 88 Α & Αγ. Δημητρίου) τις παραπάνω ημερομηνίες και ώρες. 

Σε περίπτωση που το αίτημα δεν δύναται να διεκπεραιωθεί ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, το εξυπηρετούμενο κοινό θα προσέρχεται στην υπηρεσία μόνο κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής συνεννόησης (ραντεβού), σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. Πρωτ.ΔΙΔΑΔ/Φ.69/113/9246/29.04.2020 (ΑΔΑ 6 Μς046ΜΤΛ6-Ο14) εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα «Πρόσθετα Μέτρα και ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού» σχετικά με τη λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Πετρούπολης, στο Τηλ. 210-5065885

Έγγραφα:

Δικαιολογητικά
Αίτηση Παντοπωλείου
Αίτηση Φαρμακείου

Πηγή

24 Νοεμβρίου, 2020 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.