organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Πετρούπολη: Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Σάμου

Ο Δήμος Πετρούπολης εκφράζει την συμπαράστασή του στους πληγέντες της Σάμου που βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο σεισμικής δόνησης 6,7 ρίχτερ και καλεί όσους πολίτες επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να βοηθήσουμε τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Συγκεκριμένα, έως και την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 και ώρες 09:00 έως 14:00, το Κέντρο Κοινότητας και οι Κοινωνικές Δομές της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης θα συμμετέχουν στη δράση, συγκεντρώνοντας κατά προτεραιότητα:

  • τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ, λάδι, αλάτι, ντοπατοπελτέ, δημητριακά κλπ.)
  • φάρμακα
  • είδη ατομικής υγιεινής & καθαρισμού

Η Δράση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο υποδοχής του Κέντρου Κοινότητας και των Κοινωνικών Δομών επί των οδών Αθ. Διάκου 88Α & Αγ. Δημητρίου, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Κέντρου Κοινότητας στο τηλέφωνο 2105065885.Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Κα. Βερβενιώτη Χριστίνα, Κα. Γαλανάκη Γεωργία και Κα. Κωνσταντίνου Παναγιώτα.

Πηγή

3 Νοεμβρίου, 2020 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.