organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

35η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αμαρουσίου

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) διοργανώνει διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας, λαμβάνοντας για την προστασία των συμμετεχόντων στην αιμοδοσία όλα τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας από τη λοίμωξη covid-19, όπως προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.

Με τη συμμετοχή μας στην 35η Εθελοντική Αιμοδοσία ενισχύουμε την Δημοτική Τράπεζα Αίματος, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση σε φιάλες αίματος από συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από μετάγγιση.

Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ( Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:    

  • Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020, κατά τις ώρες 09:00 -13:30
  • Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, κατά τις ώρες 14:00 -19:30

Για την αποφυγή συνωστισμού και την καλύτερη τήρηση των μέτρων ασφάλειας, οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού στη τηλεφωνική γραμμή της αιμοδοσίας: 213-20.31.940 .    

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, στο οποίο συμμετέχει επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.           

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στο Δημαρχείο να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ

Πηγή

13 Οκτωβρίου, 2020 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.