organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Δωρεάν εξετάσεις από το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας και αυτόν τον Οκτώβριο, μήνα αφιερωμένο στην ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού, θα προσφέρει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις που θα πραγματοποιούνται στο χώρο της σταθερής μονάδας του Ιδρύματος, επί της οδού Βαλτετσίου 11 και Ιπποκράτους στην Αθήνα.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και απευθύνεται όχι μόνο στις γυναίκες που συμμετέχουν στα προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου του Ιδρύματος, αλλά και σε όλες όσες θελήσουν να εξεταστούν σε αυτή τη χρονική περίοδο.

Οι προσφερόμενες εξετάσεις, ψηφιακή μαστογραφία και τεστ Παπανικολάου, είναι ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΑΝΩΔΥΝΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ και προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ.

Από Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 2 Οκτωβρίου οι ενδιαφερόμενες θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού καλώντας στα τηλέφωνα: 2103620831-2, τις ώρες: 9.30 – 15.30. 

Τα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν από 5 έως 30 Οκτωβρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Λόγω της παρούσας κατάστασης και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας κατά του ιού Covid-19, οι εξεταζόμενες παρακαλούνται να είναι ακριβείς στο ραντεβού τους, να προσέρχονται χωρίς συνοδό και να φέρουν απαραιτήτως μη ιατρική μάσκα.

Το Ε.Ι.Ο. τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και του Ε.Ο.Δ.Υ. για την ασφάλεια όλων.

Την κάλυψη της δαπάνης για όλη την διεξαγωγή του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου, ανέλαβε το «Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας» χάρις στην πλήρη χορηγία του Ελληνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου.

Πηγή

28 Σεπτεμβρίου, 2020 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.