organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Κοινωνικό φροντιστήριο «ανοίγει» ο Δήμος Έδεσσας

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Έδεσσας είναι μία καινούρια δράση που θα λειτουργήσει υπό την εποπτεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας την εκπαιδευτική χρονιά 2020-2021 και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας.

Απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνάσιο – Λύκειο), ενώ τα μαθήματα που θα διδαχθούν κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους θα είναι: Μαθηματικά (Άλγεβρα & Γεωμετρία), Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Ιστορία, Φυσική, Χημεία, Αρχές Κοινωνικών Επιστημών, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και Βιολογία.

Οι ενδιαφερόμενοι κηδεμόνες μπορούν να εκτυπώσουν την αίτηση συμμετοχής από την ιστοσελίδα www.edessacity.gr ή να την παραλάβουν από το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Έδεσσας (Κ. Γαρέφη & Περδίκα 1, ΤΚ 58200 Έδεσσα). Στη συνέχεια μπορούν να την συμπληρώσουν και να την υποβάλλουν (μαζί με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά), είτε ηλεκτρονικά στο email: info.edessacity@gmail.com είτε να την καταθέσουν στην Γραμματεία του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Έδεσσας, από τις 01/09/2020 και μετά, τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες 08:00-15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία του Πολιτιστικού Κέντρου  στο τηλ: 2381023101 ή να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα ερωτήματα τους στο email: info.edessacity@gmail.com.

Πηγή

3 Σεπτεμβρίου, 2020 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.