organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Θεσσαλονίκη: Αιτήσεις για το πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, υλοποιεί πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης για 13η χρονιά.

Στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» παρέχεται ενισχυτική διδασκαλία στα μαθήματα όλων των βαθμίδων και κοινωνική  ευρύτερα υποστήριξη σε παιδιά, τα οποία ανήκουν σε μειονεκτούσες ομάδες πληθυσμού.

Το πρόγραμμα  στηρίζεται κυρίως στην προσφορά εθελοντικής εργασίας από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες της πόλης και από εκπαιδευτικούς εν ενεργεία ή σε συνταξιοδότηση.

Αιτήσεις συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους μαθητές μπορούν να κατατίθενται έως τις 10 Ιουλίου 2020 και μετά τις 24 Αυγούστου 2020, τις εργάσιμες ημέρες από τις 14.00 έως τις 21.00 στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» στην οδό Σπάρτης 6Α.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υποβολή αιτήσεων είναι τα εξής:

1) Αίτηση του ενδιαφερομένου, που χορηγεί η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

2) Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον Δήμο ή αντίγραφο λογαριασμού δημόσιας επιχείρησης κοινής ωφελείας ή αντίγραφο μισθωτηρίου συμβολαίου, από το οποίο πιστοποιείται η διεύθυνση κατοικίας.

3) Αντίγραφο της τελευταίας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (έντυπο Ε1) και αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος φυσικών προσώπων,  των ενήλικων μελών της οικογένειας.

4) Αντίγραφο δήλωσης στοιχείων ακινήτων (έντυπο Ε9), των ενήλικων μελών της οικογένειας.

5) Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό κριθεί απαραίτητο να ζητηθεί κατά περίπτωση.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310-848734 (ώρες 14.00 έως 21.00) και 2310-509013 (ώρες 07.00 έως 15.00).

Πηγή

25 Ιουνίου, 2020 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.