organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Αλεξάνδρεια: Κάλεσμα για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, εν όψη των εορτών των Πάσχα απευθύνει έκκληση σε όλες τις εταιρίες, επιχειρήσεις, πολίτες και τοπικούς φορείς να συμμετέχουν έμπρακτα στη συλλογή προϊόντων μακράς διαρκείας, ειδών προσωπικής περιποίησης και υγιεινής και απορρυπαντικών. Προϊόντα τα οποία είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό και θα ανακουφίσουν τους συμπολίτες μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα παρεχόμενα είδη του Κοινωνικού Παντοπωλείου προέρχονται από δωρεές και χορηγίες και διατίθενται εντελώς δωρεάν στους ωφελούμενους του προγράμματος, με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία και ο σεβασμός της αξιοπρέπειας τους.

Με βάση όλα τα παραπάνω, σας παρακαλούμε, αν είναι εφικτό, να συμβάλετε στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας έτσι ώστε όλοι μαζί να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που χρήζουν άμεσης υποστήριξης εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται στα καλάθια που είναι τοποθετημένα στα σούπερ μάρκετ “ΓΑΛΑΞΙΑΣ”, “DISCOUNT”, “ΠΙΤΣΙΑΣ”, “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ” και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:30 – 15:00.

Πηγή

13 Απριλίου, 2020 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.