organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Νίκαιας

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη με τη συμμετοχή του Kέντρου Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Αγ.Παντελεήμων» την Κυριακή 12 Απριλίου από τις 9 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10). Η προηγούμενη αιμοδοσία είχε πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου στη δημοτική ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη και η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η συμμετοχή του κόσμου πριν από λίγες ημέρες στην αιμοδοσία της δημοτικής ενότητας Αγ.Ι. Ρέντη μας συγκίνησε και μας παρότρυνε να διοργανώσουμε και δεύτερη αιμοδοσία στη δημοτική ενότητα Νίκαιας. Το γεγονός ότι σ’αυτή την τελευταια αιμοδοσία οι μονάδες αίματος αυξήθηκαν μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Οι δημότες, παλιοί και νέοι αιμοδότες ευαισθητοποιήθηκαν μετά τον συναγερμό που έχει σημάνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, λόγω της μείωσης αποθεμάτων αίματος.
Σας καλούμε να μεγαλώσουμε την αλυσίδα κοινωνικής αλληλεγγύης προσφέροντας αίμα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των συνανθρώπων μας. Και σ’αυτή την αιμοδοσία έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης έτσι ώστε η διεξαγωγή της να είναι ασφαλής».

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ (Π. Τσαλδάρη 10)
Ώρες: 9.00 π.μ.-13.30
ΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ

Πηγή

8 Απριλίου, 2020 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.