organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Άγιος Δημήτριος: Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας

Η πανδημία από τον νέο κορωνοϊό COVID-19, που βρίσκεται σε πλήρη έξαρση παγκοσμίως, με ανυπολόγιστες επιπτώσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής, αναμενόμενο ήταν ότι θα πλήξει και την επάρκεια αίματος.
Ο δικαιολογημένος φόβος των πολιτών να πλησιάσουν τα νοσοκομεία, σύσταση που υποστηρίζεται και από όλους τους παγκόσμιους και εθνικούς φορείς υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας, έχει αναπόφευκτα επίπτωση στην προσέλευση αιμοδοτών και εν δυνάμει προκαλεί οξεία μείωση των αποθεμάτων αίματος.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης του για την ασφάλεια του αίματος και των αιμοδοτών, αλλά και για τα αποθέματα αίματος της χώρας, καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες και αιμοδότριες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο Δήμο Αγίου Δημητρίου 

Το Τμήμα Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», διοργανώνει διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας, στο 3ο ΚΑΠΗ (Ολύμπου 36),

  • Την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, από ώρα 13:00 έως 17:30 και
  • Την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020, από ώρα 9:00 έως 13:00.

Κλείστε ραντεβού!

Για την προστασία των αιμοδοτών/τριών αλλά και του συνεργείου αιμοληψίας, από πιθανή έκθεσή τους στον κορωνοϊό, έχουν προβλεφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η προσέλευση των πρώτων κατόπιν ΡΑΝΤΕΒΟΥ, που πρέπει να κλείνουν στο τηλ.: 210 9734 035.

Πηγή

27 Μαρτίου, 2020 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.