organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Κορυδαλλός: Δωρεάν εκπαιδευτικό βιωματικό σεμινάριο για ανέργους

Ο Δήμος Κορυδαλλού και το Γραφείο Στήριξης Ανέργων σε συνεργασία με την  ομάδα επικοινωνιολόγων της εταιρείας «Charisma Academy» διοργανώνουν δωρεάν τρίωρο Εκπαιδευτικό Βιωματικό Εργαστήριο που απευθύνεται σε ανέργους κάθε ηλικίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, 17:00- 20:00, ισόγειο Δημαρχείου αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού συμβουλίου, Γρ. Λαμπράκη 240) και απευθύνεται σε ανέργους, καθώς και σε όσους επιθυμούν να αλλάξουν εργασία ή να μάθουν τεχνικές αυτοβελτίωσης.

Τα θέματα, που θα αναπτυχθούν είναι: Βιογραφικό, συνέντευξη και συμπεριφορά. Αναλυτικότερα θα παρουσιαστούν: Η Γλώσσα του Σώματος, οι μικροεκφράσεις του προσώπου, οι λεκτικές προσεγγίσεις και οι τεχνικές πειθούς.

Μετά το τέλος του τρίωρου σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι θα γνωρίζουν πώς να προσεγγίσουν τις επιχειρήσεις, πώς να προετοιμαστούν για τη συνέντευξη και πώς να συμπεριφερθούν κατά τη διάρκεια αυτής.

Οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Πάρη Χατζηπαρέ, Σύμβουλο Επικοινωνίας και εκπαιδευτή Ενηλίκων της εταιρείας «Charisma Academy».

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικών Υπηρεσιών  Ελευθερία Κωτσίδου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο Γραφείο Στήριξης Ανέργων Δήμου Κορυδαλλού. Σεληνιωτάκη Κυριακή-Σταματάκη Λώρα τηλ. 2132129348- 302, ώρες 9:00- 14:00.

Πηγή

10 Δεκεμβρίου, 2019 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.