organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Δήμος Μονεμβασίας: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Νέο Κινητό Πολυϊατρείo για Παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την Τετάρτη 20  έως την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, θα βρίσκεται στο Δήμο Μονεμβασίας. 

Τη μονάδα θα στελεχώνουν εθελοντικά γιατροί και οδοντίατροι από τον Οδοντιατρικό και τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας παρέχοντας δωρεάν προληπτικούς ελέγχους σε παιδιά/μαθητές.

Η δράση Προληπτικής Ιατρικής / Οδοντιατρικής « ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Νεάπολης, το Νοσοκομείο Λακωνίας, τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, υπό την αιγίδα του Δήμου Μονεμβασίας.

Η πρωτοβουλία Προληπτικής Ιατρικής εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά».

Το Νέο Κινητό Πολυϊατρείo για Παιδιά θα βρίσκεται:

Από την Τετάρτη 20 έως την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 στον Κάμπο, πραγματοποιώντας προληπτικούς παιδιατρικούς ελέγχους στα παιδιά

Από τη Δευτέρα 25 έως και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 στη Νεάπολη, πραγματοποιώντας προληπτικούς Οδοντιατρικούς ελέγχους στα παιδιά.

Την Τετάρτη 27 και τη Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 στους Μολάους, πραγματοποιώντας προληπτικούς Οδοντιατρικούς ελέγχους στα παιδιά.

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 στην Μονεμβάσια, πραγματοποιώντας προληπτικούς Οδοντιατρικούς ελέγχους στα παιδιά

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2002 έως και σήμερα τον «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ» και τις δύο κινητές μονάδες Προληπτικής Ιατρικής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχουν επισκεφθεί περισσότερα από 120.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πηγή

19 Νοεμβρίου, 2019 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.