organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Πάρος: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εθελοντών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Δήμου Πάρου, πρόκειται να ξεκινήσει την λειτουργία του για τρίτη συνεχή χρονιά.

Σκοπός του είναι η δημιουργία και παροχή ίσων ευκαιριών στη πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου Πάρου, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν έντονες οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Στη προσπάθεια αυτή σημαντική στήριξη αποτελεί η συνδρομή εθελοντών εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων που με την εθελοντική προσφορά τους δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη.
Εκπαιδευτικοί οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για το Σχολικό Έτος 2019-20 μπορούν να δηλώσουν την πολύτιμη συμμετοχή τους στη κοινωνική λειτουργό του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Δήμου Πάρου έως τις 15 Οκτωβρίου.

Εκδηλώσεις ενδιαφέροντος γίνονται δεκτές από: εν ενεργεία εκπαιδευτικούς (διορισμένοι, αναπληρωτές, ιδιώτες, εκπαιδευτήρια μέσης εκπαίδευσης/ξένων γλωσσών/χορού/μουσικής), συνταξιούχους ή πτυχιούχους άνεργους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2284024110 και στο kppa@paros.gr.

Πηγή

13 Σεπτεμβρίου, 2019 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.