organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Μοσχάτο-Ταύρος: Αιτήσεις για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Από την ανακοίνωση του Δήμου:

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας στο Μοσχάτο και τον Ταύρο, ότι οι νέες αιτήσεις για παροχή ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου και της  ΜΚΟ «Αποστολή»  θα κατατίθενται από 19/08/19 έως 13/09/19 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου μας (Κοραή 36 και Αγίου Γερασίμου ισόγειο – Μοσχάτο) και στο Πρωτόκολλο της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου – Ταύρος).

Τα έντυπα των αιτήσεων και τα δικαιολογητικά θα διατίθενται:Για τη Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου: από το Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου (Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου) από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας (Μιαούλη 60 –Μοσχάτο) καθώς επίσης από το Γραφείο Ενημέρωσης (πλατεία ΗΣΑΠ).

Για τη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου: Από το Πρωτόκολλο Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου – Ταύρος) και από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας  (Πειραιώς και Επταλόφου, κτίριο 1).Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας: Μοσχάτο 210 9418655, Ταύρος 210 3462125.

Αίτηση
Ενημέρωση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων
Έντυπο Συγκατάθεσης 1
Έντυπο Συγκατάθεσης 2

Πηγή

5 Αυγούστου, 2019 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.