organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Προϊόντα Χωρίς Μεσάζοντες στο άλσος Ν. Φιλαδέλφειας

Την Κυριακή 5  Μαΐου 2019, θα πραγματοποιηθεί η 38η δράση  ‘’ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ’’, στον πεζόδρομο του Άλσους Ν. Φιλαδέλφειας, από τις 8.00 πμ έως τις 14.00 το μεσημέρι.

Συμμετέχουν παραγωγοί  που διαθέτουν προϊόντα συμβατικά, βιολογικά  και παραδοσιακά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και με γεύσεις από  την Ανατολή, με φρέσκα λαχανικά και φρούτα της εποχής.

Με την συμμετοχή και ΚΟΙΝΣΕΠ ( Κοινωνικών Συνεταιρισμών), με σκοπό την μεγαλύτερη ανάπτυξη  της Κοινωνικής Αλληλεγγύης που έχει ως στόχο την στήριξη των μικρών παραγωγικών ομάδων, αλλά και προς όφελος των καταναλωτών.

Στο τέλος της δράσης  θα συγκεντρώνονται, όπως πάντα,  τα προϊόντα που προσφέρονται από τους παραγωγούς, αλλά και από τους πολίτες, που θέλουν να ενισχύσουν μέσα από  τις δομές Αλληλεγγύης του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας,  δημότες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης,  από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Ο δήμος υπενθυμίζει ότι όποιος θέλει, μπορεί  να συμμετέχει ενεργά  στον σύλλογο ‘’Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών’’, και να βοηθήσει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της δράσης της δομής ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’.

Πηγή

3 Μαΐου, 2019 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.