organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Ν. Φιλαδέλφεια-Ν. Χαλκηδόνα: 37η δράση Χωρίς Μεσάζοντες

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η 37η δράση του “ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ”, στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις 8.00 πμ έως τις 14.00 το μεσημέρι.

Όπως πάντα με παραγωγούς, που διαθέτουν προϊόντα συμβατικά, οικολογικά,  και παραδοσιακά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και με γεύσεις από  την Ανατολή.

Με την συμμετοχή και ΚΟΙΝΣΕΠ ( Κοινωνικών Συνεταιρισμών), με σκοπό την μεγαλύτερη ανάπτυξη  της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στήριξης των μικρών παραγωγικών ομάδων, αλλά και προς όφελος των καταναλωτών.

Στο τέλος της δράσης  θα συγκεντρώνονται,  τα προϊόντα που προσφέρονται από τους παραγωγούς, αλλά και από τους πολίτες, που θέλουν να ενισχύσουν μέσα από  τις δομές Αλληλεγγύης του Δήμου μας,  τους δημότες μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης,  από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Σημ: όποιος θέλει, μπορεί μέσα από τον σύλλογο ‘’Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών’’, με την ενεργή συμμετοχή του, να βοηθήσει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της δράσης της δομής ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’.

Πηγή

5 Απριλίου, 2019 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.