organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

“Μαζί… να τα φάμε” στις 20/1: Καλή χρονιά με αλληλεγγύη!

Το πρώτο Μαζί να τα Φάμε του 2019 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο 2ο Γυμνάσιο/Λύκειο Χαλανδρίου. Ελάτε να γεμίσουμε ξανά το καλάθι της αλληλεγγύης για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται, προσφέροντας 120 μεγάλες τσάντες με τρόφιμα. 

Ο κατάλογος της επόμενης διανομής έχει αναρτηθεί και οι παραγγελίες άνοιξαν. Για να κάνετε τις αγορές σας, δώστε την παραγγελία σας μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (18 Ιανουαρίου), για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τα προϊόντα που θέλετε βοηθώντας μας να υπολογίσουμε σωστά τις ποσότητες των προϊόντων που θα φέρουν μαζί τους οι παραγωγοί μας.

Την Κυριακή λοιπόν, στις 20 Ιανουαρίου από τις 8 το πρωί σας περιμένουμε όλους ξανά με τα αγαπημένα μας πια προϊόντα: το εκπληκτικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο του Δούκα, τα βραβευμένα τυριά μας από τον Αμάραντο, ολόφρεσκα αυγά “Κακαρίκος”, χυμό βιολογικών ροδιών της Κατερίνας, υπέροχα όσπρια Φενεού, τα αγαπημένα ζυμαρικά του κ. Βενέτη, εξαιρετικό ρύζι σε διάφορες ποικιλίες από την Ανθήλη,  τραγανά παξιμάδια, μέλι για όλα τα γούστα, το καλύτερο αλεύρι για τις δημιουργίες σας, πατάτες Spunta, πεντανόστιμα λουκάνικα, λαχταριστές πίτες, υπέροχες σάλτσες ντομάτας, τους καλύτερους ξηρούς καρπούς, χαλβάδες και γλυκά σύκα, σταφίδες, λικεράκια, πορτοκάλια, μήλα και φυσικά απορρυπαντικά και χαρτικά για το σπίτι.

Είμαστε πολύ περήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων των παραγωγών μας, που προσφέρουν τις πιο καλές τιμές στην αγορά. Ακόμη πιο περήφανοι είμαστε όμως για την συνεπή και ενθουσιώδη υποστήριξη που προσφέρετε αδιαλείπτως επί 6 χρόνια σε μια προσπάθεια που σκοπό έχει την ενίσχυση της αλυσίδας αλληλοϋποστήριξης Ελλήνων παραγωγών, οικογενειών που προμηθεύονται αγνά και ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές αλλά πρωτίστως, των συμπολιτών μας που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα.

Το καλάθι της αλληλεγγύης του Μαζί να τα Φάμε γεμίζει κάθε φορά μεγάλες τσάντες με τρόφιμα για περίπου 130 οικογένειες, ανέργους και ηλικιωμένους στο Χαλάνδρι. Εσείς φροντίζετε να μην τους λείπει τίποτα και πράγματι μέχρι τώρα, οι υπερφορτωμένες τσάντες τους έχουν πάντα όλα τα αγαθά που χρειάζεται μια οικογένεια: από τυριά, λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, πατάτες, κρεμμύδια, λουκάνικα, παξιμάδια και αλεύρι, μέχρι ταχίνι, μέλι, μαρμελάδες, γλυκά κουλουράκια και φρούτα.

Γι’ αυτό, για μία ακόμη φορά σας καλούμε όλους, να βάζετε στην παραγγελία σας έστω και ένα είδος για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται πιο σκληρά από την κρίση. Ακόμη και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία. Μην παραμελήσετε λοιπόν να δώσετε και αυτή τη φορά την παραγγελία σας είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο blog του Μαζί να τα Φάμε όπως είπαμε: το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε με χαρά να γεμίσουμε το πρώτο καλάθι αλληλεγγύης της χρονιάς..

Οι εθελοντές του Μαζί να τα Φάμε

Πηγή και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο παραγγελίας

16 Ιανουαρίου, 2019 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.