organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Χριστουγεννιάτικο ανταλλακτικό παζάρι στον Βύρωνα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης στις 14 Δεκεμβρίου, οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με τον Φορέα «ΔΕΣΜΟΣ», συνδιοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό Παζάρι βιβλίων με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των Δομών.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν βιβλία της αρεσκείας τους και αντί χρημάτων να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, όπως όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα, ντοματοχυμό και ελαιόλαδο. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία  των Δομών  επί της Ιθώμης 6 (Αγορά Βύρωνα) από τις 14  έως 21 Δεκεμβρίου και  τις ώρες 10:00 έως 13:00 σε ένα φιλόξενο χριστουγεννιάτικο περιβάλλον με παραδοσιακά κεράσματα σε γλυκά και ποτά.

Στόχος είναι ,να αφυπνιστούν συνειδήσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς απέναντι σε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης.

 Οι κάτοικοι της περιοχής που θα προσέλθουν να προσφέρουν τρόφιμα θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία με ποιον τρόπο μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται, που αφορά όλους .

Οι πολίτες επιλέγοντας βιβλία που θα χαρίσουν σε αγαπημένα τους πρόσωπα, θα προσφέρουν τρόφιμα σε συνανθρώπους  που έχουν ανάγκη.

Δ/νση: Ιθώμης 6, Αγορά Βύρωνα (Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο-Παροχή Συσσίτιου)

Πληροφορίες επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 210-7653054

Email: koin.pant@dimosbyrona.grkoin.sissitio@dimosbyrona.gr

Πηγή

12 Δεκεμβρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.