organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Αιτήσεις για τη Δημοτική Ιματιοθήκη για το 2019

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης στο πλαίσιο εφαρμογής της σχεδιαζόμενης κοινωνικής πολιτικής μέσω των υπαρχόντων κοινωνικών δομών λειτουργεί από το 2016 τη Δημοτική Ιματιοθήκη. Η Δημοτική Ιματιοθήκη λειτουργεί υπό την εποπτεία του Τμήματος Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας και την πολύτιμη συνδρομή εθελοντών πολιτών.

Βασικός σκοπός της Δημοτικής Ιματιοθήκης παραμένει η συμπληρωματική υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού μέσω της δωρεάν παροχής ειδών ένδυσης, υπόδησης και άλλων χρηστικών αντικειμένων καινούργιων ή μεταχειρισμένων σε καλή κατάσταση. Ήδη από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι σήμερα εξυπηρετούνται και στηρίζονται κάθε μήνα δεκάδες οικογένειες με διαπιστωμένα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με την ταυτόχρονη κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών έως και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, στην οδό Αλεξιουπόλεως 27, στην Αργυρούπολη, (1ος όροφος) στο Τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας (Κοινωνική Υπηρεσία) από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι καθημερινά.

Όσοι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν αίτηση και για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου δεν χρειάζεται να υποβάλλουν επιπλέον δικαιολογητικά, πέρα από την αίτηση, αρκεί να το δηλώνουν στην αίτηση της Δημοτικής Ιματιοθήκης.

Πληροφορίες: κ. Μανδράκου, κ. Κανελλάκη, 210 9961973 Τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας (Κοινωνική Υπηρεσία).

Αίτηση

Δικαιολογητικά

Πηγή

27 Νοεμβρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.