organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Μοσχάτο-Ταύρος: Δωρεάν μαθήματα αγγλικών για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στο πλαίσιο της στήριξης των ευπαθών κοινωνικών του ομάδων αποδέχθηκε την προσφορά του Ακαδημαϊκού Κέντρου Αγγλικής Γλώσσας “Applied Language Studies House” στο Μοσχάτο, προκειμένου να δοθούν υποτροφίες δωρεάν παρακολούθησης των μαθημάτων εκμάθησης αγγλικής γλώσσας για τους συμμετέχοντες στα προγράμματα της Κοινωνικής τουΥπηρεσίας.

Οι υποτροφίες αφορούν μαθητές όλων των ηλικιών, καθώς και ενήλικες που επιθυμούν να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις απόκτησης πιστοποιητικού γνώσης της Αγγλικής. Οι μαθητές που θα αποκτήσουν τις υποτροφίες πρέπει να είναι ενταγμένοι στα προγράμματα της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ίδρυμα “Applied Language Studies House” στο τηλέφωνο 2104821351 και ώρες 11.00-19.00 για να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Στην προσπάθεια να καλύψουμε το σύνολο των αναγκών των οικογενειών και των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, αποδεχθήκαμε την προσφορά του Ακαδημαϊκού Κέντρου Αγγλικής Γλώσσας “Applied Language Studies House” για δωρεάν παρακολούθηση μαθημάτων εκμάθησης της αγγλικής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον υπεύθυνο του Κέντρου, κ. Πασχάλη Χλιάρα, για την κίνηση αυτής της αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας».

Πηγή

13 Νοεμβρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.