organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Δωρεάν προληπτικός ιατρικός έλεγχος παιδιών και ενηλίκων στη Δωδώνη

Τον Δήμο Δωδώνης θα επισκεφθεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου η κινητή μονάδα προληπτικής οδοντιατρικής και παιδιατρικής από το «Χαμόγελο του Παιδιού» με σκοπό να πραγματοποιήσει τον σχετικό έλεγχο στα παιδιά των δημοτικών σχολείων.

Συγχρόνως θα πραγματοποιηθεί και προληπτικός ιατρικός έλεγχος ενηλίκων και ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Το κινητό πολυϊατρείο « ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» που διαθέτει τέσσερα αυτόνομα ιατρεία και στελεχώνεται από εθελοντές ιατρούς και οδοντιάτρους θα βρίσκεται στις 12 Νοεμβρίου έξω από το αγροτικό ιατρείο Κρυφοβού, από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 16:00 μετά το μεσημέρι. Την ίδια μέρα από τις 09:00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί και προληπτικός ιατρικός έλεγχος ενηλίκων και ευπαθών ομάδων.

Στις 13 Νοεμβρίου το κινητό πολυϊατρείο από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 16:00 μετά το μεσημέρι θα βρίσκεται έξω από το Δημοτικό Σχολείο Νέας Μουσιωτίτσας. Αντίστοιχα ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος ενηλίκων και ευπαθών ομάδων θα πραγματοποιηθεί από τις 09:00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι έξω από το Δημοτικό Κατάστημα Τύριας της Δημοτικής Ενότητας Σελλών.

Πηγή

1 Νοεμβρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.