organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Δωρεάν εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών σε άτομα άνω των 55 στη Φαρκαδόνα

Ο Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας προτίθεται να υλοποιήσει τη δράση του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας “CSI Institute” και της Αστικής μη Κερδοσκοπικής εταιρίας “Όλοι μαζί μπορούμε”, με τη στήριξη της Κ.Ε.Δ.Ε., «Εκμάθηση διαχείρισης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών», που απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 55 ετών.

Η δράση θα χωρίζεται σε κύκλους μαθημάτων ανά εκπαιδευτική σειρά με διαφορετικούς συμμετέχοντες ανά κύκλο εκμάθησης. Ο εκπαιδευτικός κύκλος θα είναι μηνιαίος και θα περιλαμβάνει 2 δίωρα την εβδομάδα, απογευματινές ώρες. Ο χώρος διεξαγωγής των μαθημάτων θα είναι το εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας. Για την διδασκαλία των συμμετεχόντων θα υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό.

Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής δράσης θα απονέμονται Βεβαιώσεις Σπουδών για τα άτομα που συμμετείχαν στην εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέρχονται στο Δήμο Φαρκαδόνας, στο Τμήμα Προγραμματισμού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Δημοτικού Καταστήματος για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εγγραφή τους στο πρόγραμμα εκμάθησης.

Για τους σκοπούς της δράσης καλούνται να προσέρχονται στο Δήμο Φαρκαδόνας (στο Τμήμα Προγραμματισμού) και απόφοιτοι τμημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα των Τ.Π.Ε. (Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών) για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την προσφορά εθελοντικής διδασκαλίας.

Πηγή

26 Οκτωβρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.