organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Ηλιούπολη: Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών σε ενήλικες

O δήμος Ηλιούπολης, δεδομένης της επιτυχίας των προγραμμάτων επιμόρφωσης πολιτών και συγκεκριμένα της εκμάθησης ξένων γλωσσών, που λαμβάνουν χώρα στο δήμο αδιάλειπτα τα τελευταία οκτώ χρόνια, συνεχίζει και φέτος τη δωρεάν διδασκαλία μαθημάτων ξένων γλωσσών σε ενήλικες, αξιοποιώντας την πολύτιμη, ανιδιοτελή προσφορά εθελοντών καθηγητών, στις εξής γλώσσες:

ΑΓΓΛΙΚΑ
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
ΓΑΛΛΙΚΑ
IΣΠΑΝΙΚΑ
ΙΤΑΛΙΚΑ
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ

Τα μαθήματα αποτελούν μια κοινωνική προσφορά στους ενήλικες, δημότες ή κατοίκους της πόλης μας, με στόχο να φέρουν τους συμμετέχοντες σε επαφή με την κουλτούρα άλλων χωρών, παρέχοντάς τους βασικές γνώσεις της γλώσσας τους.

Διευκρινίζεται ότι ο Δήμος δεν επέχει θέση εκπαιδευτικού οργανισμού ξένων γλωσσών και ως εκ τούτου δεν εξασφαλίζει διδασκαλία κατά τάξεις και επίπεδα ή προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης.

Προσφέρει διδασκαλία μόνο αρχικού και όχι προχωρημένου επιπέδου και δεν χορηγεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά:
–Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
–Φωτοαντίγραφο λογαριασμού (ΔΕΗ, ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ), ή οποιοδήποτε άλλου εγγράφου που να αποδεικνύει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι δημότης ή κάτοικος Ηλιούπολης, ή
–Πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης από το Δημοτολόγιο

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Σημειώνεται ότι όσοι από τους συμμετέχοντες δεν παρουσιαστούν στα δύο πρώτα μαθήματα ή απουσιάσουν σε 5 μαθήματα συνολικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα χάσουν τη θέση τους.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχει ο κάθε ενδιαφερόμενος μόνο για ένα τμήμα.
Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Λ. Ειρήνης & Φλέμινγκ). Θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη των μαθημάτων και το πρόγραμμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και να καταθέτουν αίτηση συμμετοχής στο Τμήμα Παιδείας – Εθελοντισμού – Δ.Β.Μ. & Πολιτικών Ισότητας (ισόγειο Δημαρχείου), από 15/10/2018 έως και 24/10/2018.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 9970134 και 9970156.

Πηγή

18 Οκτωβρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.