organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Συλλογή φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο Θεσσαλονίκης

Δράση συλλογής φαρμάκων για την κάλυψη αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του προγράμματος «Δομή παροχής βασικών αγαθών: Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Θεσσαλονίκης».

Η δράση αποσκοπεί στην συλλογή φαρμάκων για την κάλυψη των αναγκών φαρμακευτικής περίθαλψης κατοίκων της πόλης, οι οποίοι δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη και δεν έχουν πρόσβαση στην φαρμακευτική δαπάνη.

“ Η δυνατότητα χορήγησης φαρμάκων στους ωφελούμενους της δομής βασίζεται μόνο στη εθελοντική προσφορά των πολιτών και των ιδιωτών. Μια εκκαθάριση στο προσωπικό φαρμακείο κάθε σπιτιού θα ωφελήσει πολλούς συνανθρώπους μας. Ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει φάρμακα, ακόμα και αν αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί, αρκεί οι ημερομηνίες λήξης να έχουν χρονικό ορίζοντα πέραν του έτους” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκη.

Oι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσφέρουν φάρμακα που δεν χρειάζονται από τη Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:30 στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας επί της οδού Μοναστηρίου 53-55 (5ος όροφος) τηλ., 2310-509084, 2310-509020.

Πηγή

16 Οκτωβρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.