organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Κάλεσμα των κατοίκων του Βύρωνα για δράση κοινωνικής προσφοράς

Κάλεσμα στους κατοίκους του Βύρωνα, να μαγειρέψουν και να γευματίζουν όλοι μαζί , την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, απευθύνουν η Δομή Παροχής Συσσιτίου, του Δήμου, σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ, και την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος». Η δράση προσφοράς και αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου (απέναντι από το δημαρχείο Βύρωνα).

Η δράση θα υλοποιηθεί στα πλαίσια του προγράμματος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου με θέμα «Φιλικές Κοινότητες προς τους κατοίκους της Τρίτης Ηλικίας».

Οι κάτοικοι της περιοχής την ημέρα αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση για το πως μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται, το οποίο αφορά όλους . Επίσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν από επαγγελματίες υγείας των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου για παροχές και υπηρεσίες που απευθύνονται σε άτομα της Τρίτης Ηλικίας.

Όσοι επιθυμούν, ως ένδειξη αλληλεγγύης, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Παροχής Συσσιτίου του Δήμου.

Πληροφορίες Επικοινωνίας:
Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο- Παροχή Συσσιτίου
Δ/νση: Ιθώμης 6, Βύρωνα
Τηλέφωνο: 210-7653054
Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

Πηγή

3 Οκτωβρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.