organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Δωρεάν εξετάσεις από τους Γιατρούς του Κόσμου στη ΔΕΘ

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οι επισκέπτες της 83ης ΔΕΘ στο πολυιατρείο των Γιατρών του Κόσμου που στήθηκε με την υποστήριξη της ΔΕΗ.

Όπως εξήγησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος των ΓτΚ, Νικήτας Κανάκης, «για ακόμη μία χρονιά στην έκθεση στήνουμε ένα πρωτοβάθμιο ιατρείο ώστε οι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να εξετασθούν, να έρθουν σε επαφή μαζί μας και αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, να συνεχίσουμε τη φροντίδα».

Στο περίπτερο της οργάνωσης λειτουργούν τρία ιατρεία: Γενικό-Παθολογικό, Παιδιατρικό και Οφθαλμολογικό, όπου εθελοντές γιατροί παρέχουν δωρεάν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση, με συμβουλευτικό χαρακτήρα, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Τα ιατρεία προληπτικού ελέγχου θα λειτουργούν έως τις 16 Σεπτεμβρίου καθημερινά. Τις εργάσιμες ημέρες από 16:00 το απόγευμα έως 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από 10:00 έως 22:00.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο έκθεση φωτογραφίας και θα προβάλλονται βίντεο με τις αποστολές που πραγματοποιούν οι Γιατροί του Κόσμου σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, με τη χρηματοδότηση της ΔΕΗ. Ταυτόχρονα, θα υπάρχει και ενημερωτικό υλικό για τους επισκέπτες που επιθυμούν να ενημερωθούν για το πολυετές έργο των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πηγή

10 Σεπτεμβρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.