organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Συγκέντρωση τροφίμων για την Κοινωνική Κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος στις συναυλίες του Γιάννη Χαρούλη

Ο Γιάννης Χαρούλης για δύο μεγάλες συναυλίες στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Ιουνίου.

Από εκεί θ’ αρχίσουν να ξετυλίγονται οι καλοκαιρινές οι ιστορίες και να βρίσκονται οι παρέες. Με νέα ανέκδοτα τραγούδια, ο Γιάννης Χαρούλης πιάνει το νήμα από τις τελευταίες ανοιξιάτικες εμφανίσεις του και μας οδηγεί με ορμή σε νέα μονοπάτια, που οδηγούν κατευθείαν στη ρίζα τους αισθήματος.

Καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες μουσική, παράδοση, σκέψεις και όνειρα. Ο Γιάννης Χαρούλης μας παρασύρει σε απρόβλεπτες συγκινήσεις, με τη μουσική και τη φωνή του, με ο,τι νέο μας φέρνει και με ο,τι παλιό έχουμε αγαπήσει, με απλότητα και ειλικρίνεια . Σαν τα μικρά ρυάκια που κινούν για τις θάλασσες… καράβια τα τραγούδια και μας ταξιδεύουν.

Στις συναυλίες αυτές στηρίζουμε την κοινωνική κουζίνα «Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» και μαζεύουμε τρόφιμα.

Η συμβολή σας θα είναι πολύτιμη.Φέρτε μαζί σας έστω ένα τεμάχιο από τα παρακάτω: Μακαρόνια, Ρύζι, Κριθαράκι, Φασόλια, Φακές, Πελτέ, Καφέ, Ζάχαρη, Γάλα εβαπορέ, Χαρτί κουζίνας, Χαρτοπετσέτες.

Θα υπάρχουν κουτιά για τη συλλογή τους αμέσως μετά την είσοδο στο χώρο του Θεάτρου και σε όλη την διαδρομή μέχρι τις κερκίδες, στα οποία θα μπορείτε να τα τοποθετείτε.

Πηγή και περισσότερες πληροφορίες

23 Μαΐου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.