organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Άλιμος: Θερινά τμήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για υποψήφιους Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ο Δήμος Αλίμου συνεχίζοντας τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, πρόκειται να υλοποιήσει θερινά τμήματα προετοιμασίας μαθητών της Γ΄ Λυκείου και αποφοίτων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2019.

Προσκαλούνται εκπαιδευτικοί με ειδικότητα στα εξεταζόμενα μαθήματα των εισαγωγικών εξετάσεων, να πλαισιώσουν με την εθελοντική προσφορά τους το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου, ώστε να στελεχωθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι μαθητές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2019 που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα θερινά μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, μπορούν να προσέρχονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00-20:00 στο Δημαρχείο Αλίμου, στον 2ο όροφο (Αριστοτέλους 53), με τη συνοδεία γονέα ή του κηδεμόνα τους, προκειμένου να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής, δηλώνοντας τα μαθήματα που θέλουν να παρακολουθήσουν. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και τις 29 Μαΐου 2018.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
–Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του γονέα (σε περίπτωση αλλοδαπών επιπλέον και άδεια παραμονής)
–Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του μαθητή (σε περίπτωση αλλοδαπών επιπλέον και άδεια παραμονής)
–ΑΜΚΑ Μαθητή
–ΑΜΚΑ Γονέα
–Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
–Φωτοαντίγραφο Εκκαθαριστικού Σημειώματος τελευταίου έτους (2017)
–Φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου, σε περίπτωση αποφοίτων
–Φωτοαντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΚΟ
–Δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν την ένταξη σε ευπαθή κοινωνική ομάδα (πολυτεκνία, ανεργία, ΑΜΕΑ)

Τα θερινά τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε σχολικές αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Αλίμου (Υψηλάντου και Θησείου), θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 25 Ιουνίου και θα διεξαχθούν ως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές εκπαιδευτικοί αλλά και οι μαθητές που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019, μπορούν να καλούν στο 213. 2008043 ή να επικοινωνήσουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: koinoniko.frontistirio@alimos.gr. Υπεύθυνη: κ. Δήμητρα Αιγινίτη.

Πηγή

17 Μαΐου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.