organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Χανιά: Ξεκινούν οι δωρεάν εαρινές ξεναγήσεις του Δήμου

«Φάρος Χανίων & Μόνιμη έκθεση Αρχαίας και Παραδοσιακής Ναυπηγικής», είναι το θέμα της πρώτης ξενάγησης του προγράμματος δωρεάν ξεναγήσεων του Δήμου Χανίων, που θα γίνει σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου, στις 18.00. Την ξενάγηση θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης Εμμανουήλ Πετράκης. Το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Αρχαιολογία, τουριστικούς και άλλους φορείς του τόπου.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τις απαραίτητες για την ομαλή διεξαγωγή των ξεναγήσεων δηλώσεις συμμετοχής για την τρέχουσα ξενάγηση της εβδομάδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10.00 έως τις 13.00, στο τηλέφωνο: 2821-3-41666/65 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: t-tourismos@chania.gr.

Πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων «ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ»

Μάιος 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΪΟΥ: Οχυρώσεις Παλιάς Πόλης – Ανδριανάκης Μιχαήλ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΪΟΥ: Συγκριτική ξενάγηση (κεντρική – δυτική πλευρά).“Η παλιά πόλη άλλοτε και τώρα”- Μανούσακας Εμμανουήλ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΪΟΥ: Δημοτική Αγορά και περίπατος στην Ανατολική Τάφρο – Δημοτικό Κήπο – Ρολόι – Δικαστήρια / Ζαχαρένια Σημανδηράκη.

Ιούνιος 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ: Φάρος Χανίων & Μόνιμη Έκθεση Αρχαίας και Παραδοσιακής Ναυπηγικής – Πετράκης Εμμανουήλ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΑΠΤΕΡΑ – συνεργασία με Υπ. Πολιτισμού & Εφ. Αρχ/των Χανίων στο πλαίσιο επετειακών δράσεων για τις πράσινες πολιτιστικές διαδρομές.

Πηγή

3 Μαΐου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.