organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας: Έναρξη παραγγελιών 56ης διάθεσης προϊόντων

Μετά τη διάθεση προϊόντων που πραγματοποιήσαμε με παραδόσεις κατ’ οίκον, επανερχόμαστε με χαρά με απευθείας διάθεση στο parking της Π.Ε.Λ., λαμβάνοντας όμως μέτρα πρόληψης για την πανδημία. Για τη διεξαγωγή της χωρίς συνωστισμό με τις λιγότερες δυνατές επαφές, θα ισχύσουν τα εξής:

– Υποχρεωτική επιλογή ώρας παραλαβής στη Φόρμα Παραγγελιών ανά τέταρτο από 9:15 έως 12:30.

– Αυτή η ώρα παραλαβής θα πρέπει να τηρηθεί, οπωσδήποτε με προσέγγιση 10-15 λεπτών το πολύ.

– Επιτόπου δεν θα γίνει διόρθωση ή συμπλήρωση παραγγελίας, χρειάζεται ακριβής προπαραγγελία.

– Θα τηρήσουμε τη σειρά προσέλευσης βάσει της ώρας, και μελετάμε οι προσερχόμενοι με οχήματα να μη κατεβαίνουν, να τους δίνει το δελτίο παραγγελίας εθελοντής από τη Γραμματεία η οποία θα είναι πρώτη σε σειρά με τους πάγκους, και να περνούν χωρίς να κατεβούν για πληρωμή και παραλαβή.

– Παντού αποστάσεις και μέτρα ατομικής προστασίας όπου πρέπει, ας φροντίσουν και οι αγοραστές.

Βάσει των στατιστικών, έτσι θα υπάρχει ομαλή ροή περίπου 20 παραλαβών ανά τέταρτο. Να τηρήσουν οι αγοραστές όσα μέτρα πάρουμε, με υπομονή και κατανόηση, για να γίνει χωρίς πρόβλημα η διάθεση.

Προέλευση & Τιμές Προϊόντων – Προσφορές Προϊόντων:

– Τυροκομικά «ΕΛΒΙΟΓΑΛ Κάντζος» από την Σπερχειάδα: Τυρί Φέτα και Τυρί Γίδινο σε χωριστές συσκευασίες τάπερ (με άλμη) καθαρού βάρους 2 κιλών με 11,50 € (5,75 €/κιλό)

– Κρεμμύδια ξερά Ξανθά ποικιλίας Μικάντο καιΚόκκιναποικιλίας Γκανίρα σε χωριστές συσκευασίες των 4,5 κιλών με 2 € (0,44 €/κιλό), Κρεμμύδια ξερά Ξανθά μικρά ποικιλίας Μικάντο σε συσκευασίες των 3 κιλών με 1 € (0,33 €/κιλό) και Σκόρδα ξερά μεγάλα σε συσκευασίες των 10 τεμαχίων με 2 € (0,20 €/τεμ.)της παραγωγού Πηγής Αραμπατζή από τον Δασόλοφο Φαρσάλων

– Ρύζι Ανθήλης του παραγωγού Νίκου Βλάχου: Νυχάκι, Καρολίνα και Κίτρινο Μπόνετ, όλα τα είδη με ίδια τιμή και συσκευασίες των 3 κιλών με 3 € (1,00 €/κιλό)

– Απορρυπαντικά της ελληνικής εταιρείας «Έψιλον Ελλάς» από την Πιερία: Κρεμοσάπουνο με /4λιτρο, Υγρό Πιάτων με /4λιτρο, Χλωρίνη παχύρρευστη με /4λιτρο, Υγρό Τζαμιών με /4λιτρο, Υγρό Γενικής Χρήσης με /4λιτρο, Μαλακτικό Ρούχων απλό με /4λιτρο, Μαλακτικό Ρούχων Nanotechnology με /3λιτρο, Πλήρης Σκόνη Πλυντηρίου Ρούχωνμε αποσκληρυντικό (114 πλύσεων) με 11 /8κιλοΥγρό Πλυντηρίου Ρούχων Nanotechnology (99 πλύσεων) με /3λιτρο

– Αντισηπτικά επίσης της «Έψιλον Ελλάς»: Αντισηπτικό gel εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων σε συσκευασίες του μισού λίτρου με 5 €

– Χαρτικά επίσης της «Έψιλον Ελλάς»: Χαρτί Υγείας τρίφυλλο 200 gr σε πακέτο 24 ρολά με 9 €, Χαρτί Κουζίνας δίφυλλο 1000 gr ρολό με 2 €, Χαρτοπετσέτες 33×33 σε πακέτο 500 τεμάχια με 2,50 €

[Τυριά, Απορρυπαντικά, Αντισηπτικά, ΧαρτικάΔυνατότητα πληρωμής και με κάρτα μέσω POS]

 Προσφορές μέσω της Φόρμας Παραγγελιών για οικογένειες που έχουν ανάγκη: Σε όλα τα προϊόντα. Με 0,5 έως 2 € επιπλέον της παραγγελίας στους παραγωγούς, προσφέρουμε ποσότητες ίσης αξίας.

Τρόποι & Προθεσμία Παραγγελιών:

– Διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας μας www.kastrolamias.gr

– Στα τηλέφωνα: 6985603574 (Cosmote WU) – 6947081904 (Vodafone CU) – 6906981623 (Wind F2G)

Διαδικτυακά και τηλεφωνικά παραγγελίες γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 17 Ιουνίου (11:00 μ.μ.)

Παραλαβή προϊόντων – Δανειστική Βιβλιοθήκη – Παράλληλες δράσεις:

Παραλαβή στο parking της Έκθεσης Λαμίας το Σάββατο 20 Ιουνίου από 9:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ.

Ως επιπλέον μέτρα πρόληψης, δεν θα λειτουργήσει η Βιβλιοθήκη και δεν θα γίνουν συλλογές ειδών.

Πηγή

9 Ιουνίου, 2020 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Υποβολή νέων αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί από το Δεκέμβριο του 2017, οι υπηρεσίες που παρέχει είναι εντελώς δωρεάν και αφορούν έναν συγκεκριμένο αριθμό δικαιούχων – ωφελουμένων , που θα εναλλάσσονται, ώστε να εξυπηρετηθούν περισσότεροι δικαιούχοι και να  είναι δυνατή  η αξιολόγηση τυχόν μεταβολών στην αρχική τους οικονομική κατάσταση.

Στους δικαιούχους προβλέπεται να διανέμονται τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, είδη ένδυσης και υπόδησης τα οποία προέρχονται από προγραμματισμό δράσεων των υπαλλήλων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, χορηγίες-δωρεές πολιτών και επιχειρήσεων, των οποίων η συνδρομή συμβάλει στην αποτελεσματικότητα του έργου.

Για την επιλογή των  ωφελούμενων,  καλούνται οι νέοι ενδιαφερόμενοι,  (στα πλαίσια επικαιροποίησης των δικαιολογητικών τους) να υποβάλλουν αιτήσεις.

Η υποβολή των αιτήσεων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  θα γίνεται από την Τετάρτη  10/06/2020 έως και την Παρασκευή 26/06/20, από ώρα 9.00π.μ – 13.00π.μ, στην έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου που στο εξής στεγάζεται στη Νέα Αγορά. Οι ενδιαφερόμενοι θα παραλαμβάνουν τις αιτήσεις  στις οποίες θα απαιτείται μόνο η συμπλήρωση των προσωπικών τους στοιχείων.

Για την αποφυγή συνωστισμού οι ενδιαφερόμενοι με επώνυμο που ξεκινά από Α-Κ θα προσέλθουν στην υπηρεσία από Τετάρτη 10/6/2020 έως Τρίτη 16/6/2020. Ενώ όσοι το επώνυμο τους ξεκινά από Λ-Ω θα προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους από Τετάρτη 17/6/2020 έως Παρασκευή 26/6/2020.

Δικαιολογητικά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίζουν μαζί με την αίτηση  οι ενδιαφερόμενοι είναι:

  1. Εκκαθαριστικό (Ε9) τρέχοντος έτους του αιτούντος (το συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 6.000 €, με προσαύξηση 20% για κάθε ανήλικο τέκνο).
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  3. ΑΜΚΑ αντίγραφο
  4. 4.Απόφαση αναπηρίας σε ισχύ (ΚΕΠΑ).
  5. Αστυνομική Ταυτότητα αντίγραφο.
  6. Βεβαίωση απόρριψης η έγκρισης από το πρόγραμμα αντιμετώπισης ανθρωπιστικής κρίσης (ΚΕΑ)

Πηγή

9 Ιουνίου, 2020 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments