organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Συγκέντρωση βιβλίων από τον Δήμο Παλλήνης

Τα διαλέξατε, τα διαβάσατε, τα χαρήκατε!

Χαρίστε τα σε όσους τα θέλουν!

Το Σάββατο 11 Μαϊου,από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» μαζί με 20 Δήμους της Αττικής, συγκεντρώνουμε βιβλία. 

Στο Δήμο Παλλήνης, τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε δομές του Δήμου, όπως Σχολικές βιβλιοθήκες, Κοινωνικό Φροντιστήριο, Κ.Α.Π.Η κλπ.

ΧΩΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ:

Κοινωνικό Ανταλλακτήριο Δήμου Παλλήνης

Οδός Έντισον 3 – Παλλήνη

Τηλ. 213 2031614 – 210 6669624

Πηγή

8 Μαΐου, 2019 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Χανιά: Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων

Συνεχίζεται για το 2019 το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων του δήμου Χανίων «ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ». Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αρχαιολογία, τουριστικούς και άλλους φορείς της περιοχής, με στόχο την ικανοποίηση των προτιμήσεων των δημοτών και των επισκεπτών.

Η πρώτη ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου στην αρχαία Απτέρα σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων στο πλαίσιο των επετειακών δράσεων για τις πολιτιστικές διαδρομές.

Η δεύτερη ξενάγηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στο Μοναστήρι της Αγίας Κυριακής, θα ακολουθήσει το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 ξενάγηση στο Φάρο Χανίων & στη Μόνιμη έκθεση Αρχαίας και Παραδοσιακής Ναυπηγικής, από τον πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης, Εμμανουήλ Πετράκη. 

Ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί επίσης το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019, με θέμα: “Η παλιά πόλη άλλοτε και τώρα”(κεντρική – Δυτική πλευρά) από τον Εμμανουήλ Μανούσακα.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τις απαραίτητες για την ομαλή διεξαγωγή των ξεναγήσεων δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10.00 έως τις 13.00, στο τηλέφωνο: 2821-3-41666 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: t-tourismos@chania.gr.

Πηγή

8 Μαΐου, 2019 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Ηλιούπολη: Τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απ’ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.

Μέσα από την αγορά «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» οι καταναλωτές της Ηλιούπολης μπορούν να βρουν αγνά προϊόντα απ΄ευθείας από τους Έλληνες παραγωγούς

που είναι αξιολογημένοι και πιστοποιημένοι για την ποιότητα των προϊόντων τους, την διαδικασία παραγωγής και το μεράκι τους για εύγευστα μοναδικά τρόφιμα.

Διοργάνωση την :  Κυριακή 12/05/2019 ώρες 08:00 – 12:00 , στον χώρο των Πολυκλαδικών.

Για τον Τιμοκατάλογο των Προϊόντων και Παραγγελίες, πατήστε εδώ.

Πηγή

8 Μαΐου, 2019 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Χαλκίδα: Γιορτή Υγείας στο Κόκκινο Σπίτι

Την 1η Γιορτή Υγείας, διοργανώνουν το Κέντρο Υγείας Χαλκίδας και οι Τοπικές Μονάδες Υγείας Βασιλικού και Δροσιάς (T.OM.Y.) την Παρασκευή 10 Μαΐου από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ, στο Κόκκινο Σπίτι

Η 1η Γιορτή Υγείας είναι  μια δράση αγωγής υγείας που γίνεται για πρώτη φορά στην πόλη  με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της δημόσιας υγείας. Οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν από Ιατρούς και άλλους επαγγελματίες του χώρου για σημαντικά θέματα που τους αφορούν. Στην 1η Γιορτή Υγείας συμμετέχουν ενεργά πολλοί τοπικοί φορείς.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας και με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων, του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (ΔΟΠΠΑΧ) και του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Πηγή

8 Μαΐου, 2019 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments