organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

O δήμος Αθηναίων συγκεντρώνει σχολικά είδη για 5.000 παιδιά

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ξεκίνησε και ο δήμος Αθηναίων απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής, ώστε να γεμίσουν οι σχολικές τσάντες, περίπου 5.000 παιδιών της Αθήνας, οι οικογένειες των οποίων στηρίζονται από τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί τους πολίτες να προσφέρουν σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, μαρκαδόρους, τέμπερες, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, χάρακες, διαβήτες, μολύβια, στυλό, γόμες και ξύστρες, ώστε όλοι οι μαθητές να ξεκινούν με όσα τους χρειάζονται:

Σημεία συγκέντρωσης:

– Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών δήμου Αθηναίων, Δομοκού 2 (Παλιό Φρουραρχείο έναντι Στ. Λαρίσης), καθημερινές 7.30 – 15.30. Τηλεφωνικό κέντρο 15422.

– Κεντρικό κτίριο Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), Πειραιώς 35, Ομόνοια, καθημερινές 7.30-16.30. Τηλέφωνο, 210 5246516

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, μέσω του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων ενισχύει με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης 30.000 πολίτες της Αθήνας, μεταξύ των οποίων 5.000 παιδιά.

Πηγή

7 Σεπτεμβρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Μαρούσι: Φθινοπωρινή 37η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων

Την Φθινοπωρινή 37η Δράση εγχώριων αγροτικών προϊόντων θα πραγματοποιήσει ο δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018. Η αγροτική διοργάνωση του δήμου αποτελεί πλέον το καθιερωμένο ραντεβού των πολιτών με τις ελληνικές γεύσεις και τα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα, όλα αρίστης ποιότητας και σε τιμές προσιτές.

Η επιτυχημένη δράση που καθιερώθηκε το 2012 με στόχο την οικονομική στήριξη των νοικοκυριών της πόλης και των ευάλωτων συμπολιτών μας, έχει αγκαλιάσει το καταναλωτικό κοινό, που σε σταθερή βάση επιλέγει τη δράση του δήμου για τις αγορές του σε εγχώρια προϊόντα.

Η 37η δράση διάθεσης εγχωρίων αγροτικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στο παρκινγκ πίσω από το Ο.Α.Κ.Α, επί της οδού Πιτταρά στη συμβολή με την οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετέχουν 45 παραγωγοί περίπου διαθέτοντας περισσότερα από 170 προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί έχουν ελεγχθεί και προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν και διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και τις τιμές πώλησης. Όλα τα προϊόντα είναι ελεγμένα, φετινής παραγωγής και εσοδείας.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 37ΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Πηγή

7 Σεπτεμβρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Καρδίτσα: Συναυλία για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Συναυλία με την εθελοντική συμμετοχή τοπικών μουσικών σχημάτων και μοναδικό “εισιτήριο” την προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Δήμου Καρδίτσας, διοργανώνεται σήμερα Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 20.30, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Στη συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά θα συμμετάσχουν τα παρακάτω μουσικά σχήματα: Απόηχος, Μουσικές Αποδράσεις, Ρεμπέτικη Παρέα, Στροφαλίδες, Ταξιδιώτες, και το νεανικό συγκρότημα του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας “The Nameless”.

Τα είδη τα οποία έχει μεγαλύτερη ανάγκη το Κοινωνικό Παντοπωλείου και τα οποία θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου είναι: Ελαιόλαδο 1lt, αλεύρι, ξίδι, αλάτι, ζάχαρη, καφέ, μέλι, μαρμελάδα, κονσέρβες, γάλατα μακράς διαρκείας (τύπου νουνού), παιδικά σνακ (μπισκότα, κρουασάν, χυμός) γάλα σκόνη για μωρό, βρεφικές κρέμες, πάνες, μωρομάντηλα, πάνες ακράτειας, σερβιέτες, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, απορρυπαντικό πλυντηρίου, σφουγγάρια πιάτων, σφουγγάρια σώματος, κρεμοσάπουνο, υγρό απορρυπαντικό πιάτων, σαπούνι ατομικό (προσωπικής υγιεινής), οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα και μπατονέτες.

Πηγή

7 Σεπτεμβρίου, 2018 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments