organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Συσσίτια δήμου Λάρισας

Τα Συσσίτια δήμου Λάρισας βρίσκονται στην οδό Μύρρων 7, 1ος όροφος
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00

Πηγή

(Δεν έχει γίνει επιβεβαίωση στοιχείων)

Η πρωτοβουλία (κατά την τελευταία αναζήτηση σχετικά με αυτήν, στις 25/06/2017) δείχνει να παραμένει ενεργή

26 Απριλίου, 2013 Posted by | Χωρίς κατηγορία | Ετικέτες: | no comments

Πασχαλινό Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίων + Παιδική Γωνιά με δημιουργικό εργαστήρι, στην Πλατεία Συντάγματος

Το Ανταλλακτικό Παζάρι βιβλίων + η Παιδική του Γωνιά, μεθαύριο, Σάββατο, 27 – 4 – 2013, επιστρέφει, για μια μέρα, στην Πλατεία Συντάγματος, στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε και προσκαλεί όλες και όλους εκεί, 13.00-18.00, σε μια αχρήματη συνάντηση, μια γιορτή αλληλεγγύης, πριν απ΄το Πάσχα των μεγάλων Παθών.

Φέρτε βιβλία, που αγαπήσατε, να τα ανταλλάξετε με άλλα, φέρτε και τα παιδιά σας να παίξουν μαζί.

Κεράσματα για την ανοιχτή μας παρέα

Θυμηθείτε να φέρετε παραμύθια, είδη ζωγραφικής και παιχνίδια για την Παιδική Γωνιά, μεταχειρισμένα, μα καθαρά και σε καλή κατάσταση, όχι χαλασμένα, μικρά δωράκια, που στα μάτια των παιδιών, φαντάζουν και είναι μεγάλα.

Κοντά μας θα είναι και η Κοινωνική Κουζίνα, ο “Άλλος Άνθρωπος”, με φρέσκο και ζεστό φαγητό.

Περιμένουμε νέους και παλιούς συναγωνιστές, φίλες και φίλους του Παζαριού, στην Πλατεία μας, ξανά….

Προτείνετε ιδέες δημιουργικές για τη μέρα και τη διαθέσιμότητά σας, για την επιτυχία αυτής της δράσης.

Πηγή

26 Απριλίου, 2013 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

H Kυψέλη αφηγείται την ιστορία της

Κάτοικοι, λογοτέχνες, ηθοποιοί, αρχιτέκτονες σκιαγραφούν την ιστορία μιας γειτονιάς, μια περιοχή ιδιαίτερη, μοναδική, που ο απόηχος του θρύλου της αγγίζει τα όρια του αστικού μύθου.

Αυτή την Κυριακή 28/4 το ραντεβού μας είναι στη Κυψέλη. Η ομάδα Πόλις των Ατενίστας σας προσκαλεί να γνωρίσετε την γειτονιά που έζησαν και δημιούργησαν από τον Οδυσσέα Ελύτη και τον Νίκο Γκάτσο, μέχρι τον Χαρίλαο Τρικούπη και τον Κιουταχή Πασά.
Η βίλα Μάλκομ, η Φωκίωνος Νέγρη, ο Ναός του Αγίου Γεωργίου, τα θέατρα και η πλατεία Π.Ε.Α.Ν είναι μερικά από τα σημεία που θα επισκεφτούμε.
Εδώ διατηρούνται σχεδόν αναλλοίωτα δείγματα από όλα τα αρχιτεκτονικά κινήματα που χαρακτήρισαν την αστική Αθήνα από τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα. Με την ευγενική συμμετοχή του αρχιτέκτονα κ. Νίκου Καβαδά θα περιηγηθούμε μέσα στα άγνωστα στενά, ενώ μπροστά μας θα ξεδιπλώνεται η ιστορία της γειτονιάς.

Ραντεβού μπροστά από το κτήριο του πάλαι ποτέ “Μικρού Πολυτεχνείου”(νυν Marks & Spencer), στην οδό Πατησίων 146 & Αγ. Μελετίου στις 12:00.

Και στο τέλους του περιπάτου, θα ‘χουμε την τιμή να είναι μαζί μας για να μοιραστούν μνήμες και ιστορίες της περιοχής που αγάπησαν, η κορυφαία ποιήτρια κα. Κική Δημουλά και ο κορυφαίος λογοτέχνης κ. Μένης Κουμανταρέας, κάτω από την σκιά των δέντρων του 21ου Δημοτικού(Κύπρου 43) σχολείου μετά το πέρας της περιήγησης.

Η ομιλία θα αρχίσει στις 14:00.
Σε ρόλο έκπληξη θα εμφανιστεί επίσης η θεατρική Ομάδα Χα!

Πηγή

26 Απριλίου, 2013 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα του ΜΚΙ Ελληνικού

Την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 17:00, η θεατρική ομάδα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση, για μικρούς και μεγάλους, “Το μυστικό της ευτυχισμένης βασίλισσας”, στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” Κύπρου 68, στην Αργυρούπολη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Όποιος θέλει μπορεί να φέρει παιδικά γάλατα/κρέμες και μη ληγμένα φάρμακα, τα οποία και θα διαθέσει το ιατρείο στους ασθενείς του.

Πηγή

26 Απριλίου, 2013 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments