organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Καρπενήσι: Ρούχα και παιχνίδια αγάπης

Η κοινωνική δράση «Ρούχα και Παιχνίδια Αγάπης» απευθύνεται σε παιδιά από τη βρεφική έως και την εφηβική ηλικία.

Στόχος της δομής αυτής, είναι η στήριξη των παιδιών που βιώνουν την οικονομική δυσπραγία της εποχής μας, με την προσφορά ρούχων, υποδημάτων, παιχνιδιών και βιβλίων κατόπιν αιτήσεως του κηδεμόνα τους στη Δ/νση Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και στο Δημαρχείο Καρπενησίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα γνωστοποιούν στην αίτηση που θα υποβάλλουν, την ηλικία του παιδιού-δικαιούχου, το φύλο και τις συγκεκριμένες ανάγκες ( π.χ. αγόρι, 6 ετών, επιθυμώ να λάβω ρούχα και βιβλία). Υπεύθυνοι για την έγκριση των αιτήσεων θα είναι οι κοινωνικοί λειτουργοί από τη δ/νση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ποιότητας Ζωής, οι οποίοι θα εξετάζουν τις αιτήσεις μία φορά την εβδομάδα, με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια των αιτούντων κατά την περίοδο που γίνεται το αίτημα.

Η δομή αυτή, στεγάζεται στην οδό Γ. Παπανδρέου 1, στο δημοτικό κτίριο δίπλα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Η λειτουργία της συγκεκριμένης δομής στηρίζεται στην προσφορά εργασίας εθελοντών δημοτών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλ: 22373-50024 και με τη Δ/νση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ποιότητας Ζωής στο τηλ.22370-80239.

Πηγή

(Δεν έχει γίνει επιβεβαίωση στοιχείων)

16 Φεβρουαρίου, 2018 Posted by | Χωρίς κατηγορία | Ετικέτες: | no comments

Comments are closed.